• BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İzmir 21 °C

Aliağa'da İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Aliağa'da İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı
Aliağa’da 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz’ün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, Şehit Bülent Yanpala İlkokulu'nda düzenlenen programla devam etti.
Şehit Bülent Yanpala İlkokulunda gerçekleştirilen programa Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar , Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Can ,İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı  Yusuf Can Gökgöz ,Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul bahçesinde organize edilen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz yaptı. 2024-2025 Eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulundu.

aliaga-egt-hafta-02.jpg

Ardından konuşan Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, ülkemizin geleceği adına eğitim ve güvenlik açısından her türlü imkânı sunduklarını belirtti. Güney, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında lider ülke olma hedefimizi bir adım daha ileri taşıyacağız. Evlatlarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, geleceğe güvenle bakar halde yetiştirmek zorundayız" dedi.

Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar sonrasında öğrenciler tarafından okunan şiirler alkış alırken halk oyunları  ve dans gösterileri programa renk kattı.
2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk zili, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney tarafından çalındı. Güney, tüm öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. İlköğretim Haftası kutlama programı, Kaymakam Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın sınıf ziyaretleriyle son buldu.

aliaga-egt-hafta-03.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78