• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

ADD Yerel Basına Teşekkür Etti

ADD Yerel Basına Teşekkür Etti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Atatürkçü Düşünce Derneği basın toplantısı düzenleyerek derneğin çalışmalarının yerel basında yer verilmesine teşekkür etti. Yapılan toplantıya Aliağa ADD şube Başkanı Erol Ertürk, yönetim kurulu üyeleri ve yerel ile ulusa

ADD ALİAĞA'DAN YEREL BASINA TEŞEKKÜR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Atatürkçü Düşünce Derneği basın toplantısı düzenleyerek derneğin çalışmalarının yerel basında yer verilmesine teşekkür etti.

Yapılan toplantıya Aliağa ADD şube Başkanı Erol Ertürk,  yönetim kurulu üyeleri ve yerel ile ulusal basın temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşma yapan Şube Başkanı Erol Ertürk yerel basının dernek çalışmalarının ve sesinin duyulmasına gösterdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: " Yerel basın çok önemli. Yerel basın ulusal basını da tetikler. Yerel basında yapılan haberler küçük görülse de eğer bunu ulusal basına duyurabilsek esas kazancımızı orada sağlamış oluruz. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bende bu toplantı vesilesiyle yönetim kurulu adına da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Türkiye'de gündemin sürekli değiştiğini kaydeden Ertürk eğitim konusunda çok sıkıntılı bir dönemden geçildiğini belirterek şöyle konuştu:" Bir televizyon programında Eğitim Bir Sen temsilcilerinin kız ve erkek çocuklarının okullarının ayrılmasını talep ettiler. Bunu da milli eğitim bakanına ileteceklerini, Velilerden de istek olduğunu söylediler. Bu konu ile ilgili önümüzdeki günlerde basın açıklaması ve eylem yapabiliriz. Biz Atatürkçü Düşünce Derneği olarak eğitime önem veren, eğitim için demokrasi şehidi vermiş olan bir derneğiz. Eğitimin en önde geldiğini, Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlığının, Cumhuriyetin kazanımlarının devam ettirilmesi gerektiğinin bilincindeyiz" dedi.

ADD'nin adı kullanılarak dolandırıcılık yapıldığı ile ilgili sorulan soruya başkan Erol Ertürk " Hiçbir şekilde SMS yoluyla üyelik aidatı almıyor ve kapı kapı dolaşıp ürün satışı yapmıyoruz. Böyle bir olay Dikili'de meydana gelmiş ama Aliağa'da böyle bir şey olmadı. Şayet üyelerimiz ve Aliağalılar böyle bir şey duyarlarsa bizimle mutlaka irtibata geçsinler. ADD bünyesinde üyenin onayı olmadan ve derneğin izni olmadan bağış toplanması kesinlikle yasaktır" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78