• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Düşene SON TEKME Serkan Acar'dan

Düşene SON TEKME Serkan Acar'dan
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ ARASTA GAZETESİ/ Aliağa Petkim'in TB2L'ye katılmak ile ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemesi sonucu TB3L'den sırası gelen Afyon Belediye'ye TB2L'ye davet edilecek. Son 6 yılı Birinci Lig'de olmak üzere

ALİAĞASPOR ESKİ BAŞKANI UĞUR EREN TARAFINDAN BATIRILAN ALİAĞASPOR’A SON KURŞUN SERKAN ACAR’DAN

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR ALİAĞASPOR’U KAPININ ÖNÜNE KOYDU

SERKAN ACAR ALİAĞASPORU KOVDU

ALİAĞA PETKİM TARİHE KARIŞTI

DÜŞENE SON TEKME SERKAN ACAR'DAN

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ ARASTA GAZETESİ/ Aliağa Petkim'in TB2L'ye katılmak ile ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemesi sonucu TB3L'den sırası gelen Afyon Belediye'ye TB2L'ye davet edilecek. Son 6 yılı Birinci Lig'de olmak üzere 10 yıl çeşitli liglerde yer alan Aliağa Petkim tarihe karışırken, geçen sezon TB3L finallerinde dördüncü olan Afyon Belediye de yükümlülüklerini yerine getirmek koşuluyla TB2L'nin yeni takımı oldu.

ALİAĞASPOR’DAN  EŞYALARINI TAHLİYE ETMESİ İSTENDİ

Kurulduğu günden buyana saha ve mekan olarak Aliağa Belediyesi’nin tesislerinde barınan Aliağaspor’u 30 Mart tarihinde göreve gelen MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar yönetimi kapının önüne koydu. Kulüp Başkanı Mehmet Çelen, Belediye Başkanı Serkan Acar’ı eleştirerek Aliağa Kaymakam’ına dilekçe yazarak yardım istedi.

Aliağa’da bu güne kadar, Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımıyla, 3. Lig’de oynayan takımıyla, hentbol ve badminton gibi takımlar kurarak spor arenasında mücadele eden Aliağaspor Kulübü kapanma aşamasına geldi. Bu güne kadar Aliağa’da göreve gelen tüm belediye başkanları Aliağaspor’a destek verirken 30 Mart tarihinde göreve gelen MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar, bu destekten imtina etti. Acar, kongre aşamasında “Aliağaspor Kulübü bir dernektir. Derneğin ne şekilde yönetileceğini ben değil dernek yönetimi karar verir. Biz dernek yönetimine müdahil olamayız” demişti.

Geçtiğimiz günlerde Serkan Acar, olaya son noktada koydu. önce belediye çalışanlarını geri çekti. Sonra da kulübü Enka Spor Tesislerinde bulunan eşyalarını tahliye etmesini istedi.

Aliağaspor Başkanı Mehmet Çelen, kulübe ait eşyaların poşetlenerek bir kenara atılmasını sert bir dille eleştirdi. Çelen, düzenlediği basın toplantısında Aliağa Belediyesi’nin nasıl böyle bir şey yaptığını akıl erdiremediğini ve niye yaptığını anlayamadığını belirtti. Çelen, Aliağa Spor Kulübünün bulunduğu durumun belli olduğunu ve kendisinin kulübü sahiplenip bir yerlere getirmeyi hedeflediğini ve yapılanların niçin yapıldığını öğrenmek için Başkan Serkan Acar’dan açıklama beklediğini ifade etti.  Çelen, “Başkan Serkan Acar hem Aliağa taraftarına hem de spor camiasına verdiği sözü tutmamıştır. bundan dolayı Aliağa halkını yanılttı.”dedi.

Aliağa’ya mal olmuş 40 yıllık bir kulübe yapılanlara üzüldüğünü belirten Çelen, “Serkan Acar, kulübün kapanması için elinden geldiğini yapıyor. Sanayicilere, iş adamlarına Aliağaspora yardımda bulunmaması telkininde bulunuyor. Kulübe hiç kimsenin sponsor olmasını engelliyor. Aliağa Belediyesinin düzenlediği Ramazan Şenlikleri’ne bir sürü para aktaran sanayiciler, Aliağa Spor Kulübüne küçücük bir bütçe ayıramadılar. Spor Kulübümüzün durum göz önünde, elimizden geleni yaptık. Her nedense sponsorlar Aliağa Belediyesi ile ilişkilerinden dolayı yardımda bulunmamışlardır. 6-7 yıl bu spor kulübüne sponsorluk yapan Petkim aniden elini çekti. Aliağa’da her türlü kirliliğe sebep olan firmalar Aliağa’nın çocuğunu zehirleyen firmalar Aliağaspor Kulübüne her nedense hiçbir yardımda bulunmuyorlar. Belediye Başkanı Serkan Acar’ın bu tutumu davranışı hiç hoş değil. Kulübe mi yoksa bana mı zafiyeti var anlamış değilim. Ondan bir açıklama bekliyorum” dedi. Belediye Başkanı Serkan Acar bu konuyla ilgili şu an bir açıklama yapmak istemediğini söyledi.

serkan-acar-b.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78