• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Dikili'de tiyatro kursları...

Dikili'de tiyatro kursları...
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Neşeli tatil, neşeli kurslar’ sloganıyla düzenlenen kurslar büyük ilgi görüyor.
DİKİLİ BELEDİYESİ TİYATRO KURSLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Neşeli tatil, neşeli kurslar’ sloganıyla düzenlenen kurslar büyük ilgi görüyor.
 
‘Hedef; Çocukların Yaz Aylarını Daha Verimli ve Eğlenceli Geçirmesi’
Konuşma ve eyleme dayanan bir gösteri sanatı olan Tiyatro'yu çocuklara sevdirerek, çocukların kendilerini ifade edebilmelerini ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen kurslara yoğun bir katılım gerçekleşti. Okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencilerin yaz aylarını daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri amacıyla Dikili Belediyesi Kültür Evi’nde Tiyatro Eğitmeni Damla Ekeke tarafından verilen ve haftada 8 ile 14 saat arasında değişen ücretsiz kurslara 4-16 yaş arasındaki çocuklar katılıyor.
 
‘Sanatsal, Eğitimsel ve kültürel Çalışmalardan Asla Ödün Vermeyeceğiz’
Dikili Belediyesi'nin yeni dönemle birlikte çocukların eğitimine ve sosyalleşmesine katkı sağlayacak önemli projeleri birer birer hayata geçireceklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ‘Biz Dikili’de yaşamın her kesitini olduğunu gibi sosyal ve kültürel hayatı da geliştirmeyi amaçlıyoruz. Özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik eğitim ve kültür faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü ben çocukları ve gençleri çok seviyorum. Onlara vereceğimiz her eğitim Cumhuriyetimizin daha güçlü yarınlara yürümesi demektir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem hoş vakit geçirmelerini hem de bilgi ve becerilerine artıracak bu çalışmalar onların çağdaş, Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bireyler olarak yetişmesine büyük katkılar sunacaktır. Bu nedenle sanatsal, eğitimsel ve kültürel çalışmalarımızdan asla ödün vermeyeceğiz’ dedi.
 
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Tiyatro Eğitmeni Damla Ekeke de, ‘Eğitimini verdikleri tiyatro ve drama çalışmalarıyla katılımcı çocuklara ve genç arkadaşlarımıza farkındalık kazandırarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin bağımsız düşünmelerini, işbirliği yapabilme özelliğini geliştirmelerini, sosyal ve psikolojik duyarlılık yaratımını, konuşma, dinleme, okuma ve yazma konularında gelişim sağlamalarını amaçladıklarını ifade etti.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78