• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İzmir 22 °C

Akpınar: “Karşiyaka’yı uçuracağız”

Akpınar: “Karşiyaka’yı uçuracağız”
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Daha modern, daha yaşanabilir ve konforlu bir Karşıyaka’yı yaratmak için yola çıkan Karşıyaka Belediyesi,
AKPINAR: “KARŞIYAKA’YI UÇURACAĞIZ”
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Daha modern, daha yaşanabilir ve konforlu bir Karşıyaka’yı yaratmak için yola çıkan Karşıyaka Belediyesi, 2014- 2019 Stratejik Planı çalışmalarına hız verdi. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Türkiye’ye örnek olacağız. Karşıyakamızı uçuracak projelere imza atacağız” dedi.
 
HEDEFLER BELİRLENDİ
Stratejik Plan hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ilçenin geleceğine yön verecek proje ve yatırımları hazırlamaya başladı. Yaklaşık bir aydır süren çalışmalar kapsamında, 5 yıl boyunca uygulanacak hedefler belirlendi. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler de dikkate alınarak, öncelik sıralamasının yapılacağı ve yatırımların tek tek hayata geçirileceği ifade edildi.
 
PROJELER KONUŞULDU
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve belediye bürokratları, önceki gün yapılan toplantıda, kısa vadede yapılacak proje ve yatırımları masaya yatırdı. Daha yaşanabilir ve modern bir kent yaratmak için, fiziki ve sosyal projelerin öneminin vurgulandığı toplantıda, tüm katılımcıların görüş ve önerileri alınarak, en iyi hizmet yöntemi belirlenmeye çalışıldı.
 
“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ”
Karşıyaka’nın geleceğini planladıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Daha iyi ve doğru hizmet üretmek için çalışıyoruz. Sosyal demokrat belediyeciliğin tüm gereklerini uygulayacağız. Hak’tan ve halktan yana hizmet üreteceğiz. Gezi Parkı olayları, ülkemiz için bir dönüm noktasıdır.  Siyasetçilere verilen ‘halka rağmen bir şey yapamazsın’ mesajına uygun olarak, katılımcı demokrasi anlayışı ile yönetim sergileyeceğiz. İlçedeki dinamiklerde heyecanı artırmalıyız. Hayata geçireceğimiz projeler, sadece Karşıyaka’yı değil, İzmir’i bile uçuracak. Türkiye’ye örnek olacak yatırımlar ortaya koyacağız” dedi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78