• BIST 9079.97
  • Altın 2321.837
  • Dolar 32.328
  • Euro 34.982
  • İzmir 15 °C

Teknoloji İle estetiği buluşturdular

Teknoloji İle estetiği buluşturdular
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Asansör ve yürüyen merdiven kurulumunda Avrupa ülkelerini geride bırakan Türkiye, INELEX 2014 “9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı” ile sektörün Ege Zirves
ASANSÖR SEKTÖRÜNÜN EGE ZİRVESİ İLGİ GÖRDÜ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Asansör  ve yürüyen merdiven kurulumunda Avrupa ülkelerini geride bırakan Türkiye, INELEX 2014 “9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı” ile sektörün Ege Zirvesine ev sahipliği yaptı. 150 firmanın katılımcı olduğu organizasyonda engelliler ve güvenlikle ilgili yenilikler dikkat çekti. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen Türkiye ve dünyanın dört bir yanından fuara ilgi gösteren sektör profesyonellerinin katılımcılara yeri iş fırsatları sunduğunu söyledi. 
 
TEKNOLOJİ İLE ESTETİĞİ BULUŞTURDULAR
Efor Fuarcılık’ın EAYSAD (Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği), EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası), İZTO ( İzmir Ticaret Odası) ve KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) destekleriyle 23-25 Mayıs 2014 tarihlerinde 9.’su düzenlediği fuarda katılımcı 150 firma stant açtı. Konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin en yeni ürün ve teknolojiler 3 gün boyunca INELEX 2014 “9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı”nda sergilendi. Organizasyonda en fazla ilgiyi maden firmalarının kullanabilecekleri sistemlerin yanı sıra, asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler, teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller dikkat çekti.
 
ZİYARETÇİLERİN GÖZÜNÜ KAMAŞTIRDI
Alanında Türkiye ve dünyanın en kapsamlı fuarları arasında önde gelen INELEX 2014 “9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı”nda Türk Asansör Sektörü gerçekleştirdiği üretim hacmi ve hizmet kalitesiyle profesyonel ziyaretçilerin gözünü kamaştırdı. Yıllık 500 milyon doları aşan cirosu, ihracat büyüklüğü ve binlerce kişiye yarattığı istihdam olanağı ile Türkiye ekonomisinin yıldızı parlayan asansör sektörü, kelimenin tam anmalıyla bir Ege Zirvesine imza attı. İnsan, yük ve hasta asansörleri, yürüyen merdiven, hidrolik asansör ve aksamları ile hizmetlerinin tanıtıldığı standları, Asansör Aksamı Üretici ve Tedarikçileri, Asansör Taahhüt Firmalarının müteahhitleri, mimarları, mühendisleri, emlak yatırımcıları, kamu yöneticileri, yerel yöneticiler, bina yöneticileri ve akademisyenler ilgi gösterdi. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin ziyaret ettiği fuara ayrıca ülke genelinden ve özellikle Efor Fuarcılık’ın 27 farklı ülkeden oluşturduğu alım heyetleri büyük ilgi gösterdi. 
 
FUARLA EŞ ZAMANLI KONFERANS VE SEMİNERLER
INELEX 2014 “9. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı”, son trendlerin sergilendiği, yeni sözleşmelerin yapıldığı, geleceğe dair işbirliği ticari bir organizasyonun çok daha üzerinde düzenlenen etkinlikleriyle dikkat çekti. Saatlerce süren konferans ve panellerle fuar, sektörün bilgi kaynağı, görüş alışverişi yaptığı bir platform olmaya devam etti. Zaman zaman hararetli tartışmalarında yaşandığı konferans programı kapsamında Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği’nden temsilcilerin yer aldığı panel ve sunumlar gerçekleştirildi.  3 gün süren fuarı 10 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret ettiği tahmin ediliyor. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78