• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İzmir 25 °C

Başkan Acar'a Tebrik Ziyaretleri

Başkan Acar'a Tebrik Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Başkan Serkan Acar’a iş ve siyaset dünyasından tebrik yağıyor. Göreve geldiği günden bu yana çok sayıda vatandaşı makamında ağırlayan Serkan Acar’ı çeşitli dernek ve oda temsilcileri de yalnız bırakmadı. Aliağa Belediye Başkanı Ser

 BAŞKAN SERKAN ACAR’A İŞ VE SİYASET DÜNYASINDAN TEBRİK YAĞIYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Başkan Serkan Acar’a iş ve siyaset dünyasından tebrik yağıyor. Göreve geldiği günden bu yana çok sayıda vatandaşı makamında ağırlayan Serkan Acar’ı çeşitli dernek ve oda temsilcileri de yalnız bırakmadı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ziyaretçilerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu vurguladı.

BAŞKANLIK MAKAMI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Dün sabah saatlerinde başlayan ziyaretçi trafiği bugün de yoğun bir şekilde devam etti. Ziyaretçiler arasında 30 Mart yerel seçimlerde Demokratik Sol Parti’ den Aliağa Belediye Başkan Adayı olan Eski Belediye Başkanı ve 22. Dönem Millet Vekili Hakkı Ülkü ile partisinin meclis üyesi adayları, Aliağa Aktif Kadınlar Derneği temsilcileri, İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş İcra Kurulu Üyesi Ahmet Baştuğ, Müteahhit Bekir Arı, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren ile Oda temsilcileri, Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şube yöneticileri ve İzmir Eczacılar Odası Aliağa Bölge Temsilcisi Vedat Çerçioğlu, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Semih Ötleş ve Prof. Dr. Atilla Silkü, Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nesibe Avcıbaşı, Aliağa Malmüdürü Mehmet Açıkgöz, Aliağa Masterler Aliağa Derneği yöneticileri, Atatürk'e benzerliği ile tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya, PTT Aliağa Şube Müdürü Kemal Erbat,  Petkim Genel Müdürü Sadettin Korkut,Horozgediği Köy Kooperatifi Başkanı Kemal Erim, Aliağa Belediyesi Eski Meclis Üyeleri, Aliağa Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Salih Arıkoğlu,  SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, Uşşaki Vakfı Aliağa Şube temsilcisi Ali Eyüpoğlu, Aliağa Karabüklüler Derneği Başkanı Orhan Fırat, EÜAŞ İşletme Müdürü İsmail Şen, Başkanlığını Serkan Acar’ın yürüttüğü  Kanserle Mücadele Derneği üyeleri ve  Petkim İlkokulu Müdürü Ali İhsan Bostancıoğlu'nun yanı sıra çok sayıda vatandaş yer aldı.

BAŞKAN SERKAN ACAR ALİAĞA’YI İLGİLENDİREN SORUNLARA İLİŞKİN ÖNERİ VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Ziyaretçileri ile tek tek ilgilenerek sohbet eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, konuklarından Aliağa’yı ilgilendiren sorunlara ilişkin gelen öneri ve talepleri dinledi. Başkan Acar tüm sorunların hoşgörü çerçevesinde el ele çözülebileceğinin altını çizerek, “Aliağa’da var olan huzur ortamının toplumsal anlamda devamı için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78