• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İzmir 17 °C

İzmir JEWEX Fuarı Açılıyor

İzmir JEWEX Fuarı Açılıyor
Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda düzenlenecek JEWEX 2011’de (Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı) 5 Türk firmasının tasarımlarını ünlü mankenler tanıtacak. Yerli üreticiye yeni pazarlar sunacak

Türk mücevherleri JEWEX Fuarında görücüye çıkıyor
Uluslararası İzmir Fuar Alanı"nda düzenlenecek JEWEX 2011"de (Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı)  5 Türk firmasının tasarımlarını ünlü mankenler tanıtacak. Yerli üreticiye yeni pazarlar sunacak JEWEX TREND 2011 defilesinde Ece Gürsel, Irmak Atuk, Şebnem Schaferr, Tatsiana Tsikevich başta olmak üzere 20 manken podyuma çıkacak. Gençiz Fuarcılık"ın, Fagold anasponsorluğu, by İsmail baş proje, Ege Palas konaklama sponsorluklarında, İzmir Kuyumcular Odası ve İzmir Ticaret Odası işbirliğinde gerçekleştireceği JEWEX TREND 2011 bazı televizyon kanalları tarafından canlı olarak yayınlanacak.
Türk  Kuyumculuk sektörü bir kez daha Ege zirvesinde buluşmaya hazırlanıyor. Tasarımcıların özenle ortaya koyduğu ürünlerin imalatları yapıldı. Sergilenecekleri günü beklemeleri için özel kasalara konuldu. Sunumlar için göz alıcı standlar oluşturuldu. Sektörün sabırsızlıkla beklediği JEWEX 2011 (Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı) için geri sayım başladı. Gençiz Fuarcılık"ın, Fagol anasponsorluğu, by İsmail baş proje sponsorluğunda, İzmir Kuyumcular Odası ve İzmir Ticaret Odası işbirliğinde düzenleyeceği JEWEX 2011"in (Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı) yine önemli ayaklarından birini defile oluşturuyor. 

JEWEX TREND 2011
JEWEX Kuyumculuk ve Saat Fuarı"nda üçüncü kez düzenlenecek, yerli ve yabancı katılımcıların büyük ilgiyle karşılayacağı mücevher modası defilesi; 5 Şubat 2011 tarihinde JEWEX 2011 kapsamında yeni sezonun trendleri görücüye çıkacak. Kuyumculuk ve mücevher sektörünün usta isimlerinin ellerinde şekillenen birbirinden şık orijinal tasarımları ve yeni koleksiyonlarını ünlü mankenler podyumda özenle taşıyacak. Uğurhan Akdeniz Model Ajansı mankenleri ile birlikte tanınmış isimlerden Ece Gürsel, Irmak Atuk, Şebnem Schaferr, Tatsiana Tsikevich defilede görev alacak. 20 mankenin çıkacağı podyumda sektörün 5 kurumsal firmasının ürünleri tanıtılacak. Bu yılki defile organizasyonu bazı televizyon kanalları tarafından canlı olarak yayınlanırken, geniş bir medya kurumu temsilcileri tarafından takip edilecek.

MANKENİN İŞ KAZASI TEKRAR EDER Mİ
Geçtiğimiz yıl düzenlenen JEWEX TREND 2010"da birbirinden ünlü mankenlerin yer aldığı podyumda Şenay Akay, talihsiz bir kaza yaşadı. Lacivert elbisesi üzerinde takıları sergilerken uzun elbisesi aşağıya doğru düştü. Akay'ın Göğüsleri ve göğüsleri üzerinde bulunan silikon gözüktü. Anında farkına varan ve el çabukluğuyla hatasını düzelten ünlü manken Akay, objektiflerden kaçamadı. Geçen yıl yaşananları görüntüleyemeyen bazı basın kurumlarının bu kez defileye çok sayıda kameraman ve foto muhabir görevlendirmesi bekleniyor. 
Fuarın ticari alıcılar ve VIP davetiye sahiplerine açık olduğunu vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, kuyumculuk ve saat sektörlerinin Ege zirvesinin 4-7 Şubat 2011 tarihinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı"nda gerçekleşeceğini söyledi.  JEWEX TREND 2011 defilesinin fuarda çok özel bir yere sahip olduğunu belirten Gençer, defile için alanda özel bir podyum ve tribünler oluşturduklarını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78