• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İzmir 25 °C

Aliağa'ya Çikolata Şelalesi

Aliağa'ya Çikolata Şelalesi
ALİAĞA HABER / Her geçen gün farklı sektörlerden farklı mekanların açıldığı sanayi kenti Aliağa’ya bu kez Dream Chocolate Coffee açıldı. Çikolata şelalesi ile farklı lezzetler sunmayı hedefleyen Dream Chocolate Coffee’nin açılışını Aliağa Belediye Başkan

DREAM CHOCOLATE COFFEE ALİAĞA"YI TATLANDIRACAK

ALİAĞA HABER /  Her geçen gün farklı sektörlerden farklı mekanların açıldığı sanayi kenti Aliağa"ya bu kez Dream Chocolate Coffee açıldı. Çikolata şelalesi ile farklı lezzetler sunmayı hedefleyen Dream Chocolate Coffee"nin açılışını Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç ve Cafenin işletmecileri Sibel ve Muharrem Ayhan çifti birlikte yaptı. 

BİRÇOK DAVETLİ KATILDI

İstiklal Caddesi üzerinde eski vergi dairesi yanında hizmet verecek Dream Chocolate Coffee"nin açılışına Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Vergi Dairesi Müdürü  Zakir Kılıç"ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Aliağa Eski Belediye Başkanı ve CHP İzmir Eski Milletveklili Hakkı Ülkü, Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.  

ÇİKOLATA ŞELALESİ

Belediye Başkanı Turgut Oğuz Dream Chocolate Coffee"nin ilçeye hayırlı olmasını işletmecilere bol kazançlar getirmesini dilerken “Her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemizin farklı sektörlerle tanışmasından mutluyuz” dedi.  Dream Chocolate Coffee"nin işletmeciliğini yapacak olan Sibel Ayhan da Aliağa"da olmayan bir hizmeti getirmek için yola çıktıklarını belirterek “ Sıcak çikolatamızla, Draje çeşitlerimizle, Aromalı Türk kahvelerimizle, Safranbolu lokumlarımızla, Çikolata şelalemizle Aliağa"yI farklı tatlarla tanıştıracağız” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78