• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İzmir 21 °C

SOUVENIR 20. Yılında

SOUVENIR 20. Yılında
Her sene yıl başı öncesi İzmir"de düzenlenen SOUVENIR 2009 Hediyelik Eşya Günleri için katılımcı yarışı yaşanıyor. Standların yüzde 75"inin satıldığını açıklayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, baskılara rağmen

SOUVENIR"IN 20. YILINDA KATILIMCI YARIŞI

 

Her sene yıl başı öncesi İzmir"de düzenlenen SOUVENIR 2009 Hediyelik Eşya Günleri için katılımcı yarışı yaşanıyor. Standların yüzde 75"inin satıldığını açıklayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, baskılara rağmen alan ve katılımcı sayısını önceki yılki rakamlarda sabitleyeceklerini  söyledi.

Kozmetikten, konfeksiyona, yeni yıl süslemelerinden  züccaciye kadar binlerce hediyelik ürünün tek çatı altında satılacağı  SOUVENIR 2009 Hediyelik Eşya Günleri"nin kapısı bu yıl 20. kez açılacak. Başarılı organizasyonlarıyla dikkat çeken Gençiz Fuarcılık hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gençiz Fuarcılık 20. kez açılacak olan SOUVENIR"da ziyaretçiler için özel sürpriz hediyeler hazırladı. Dönüm noktalarından birini yaşayacak organizasyonda olabilecek gelişmeleri fark eden hediyelik eşya sektöründeki firma temsilcileri yer kapma yarışına girdi. 

 

ZİYARETÇİLERE SÜRPRİZ HEDİYELER

17-31 Aralık 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek SOUVENIR 2009 Hediyelik Eşya Günleri"nde büyük yoğunluk olacak.  Her yıl yaklaşık olarak 100 bin ziyaretçinin hediye seçtiği organizasyonda sürprizler yaşanacak. Sevdiklerinin yüzünü güldürmek için SOUVENIR 2009"u tercih eden bazı şanslı ziyaretçilere  Gençiz fuarcılık"ın sürpriz hediyeleri olacak. 

 

HEDİYE VERİN GÜLÜMSETİN

Sevdiklerinize “Hediye verin gülümsetin” sloganıyla açılacak SOUVENIR 2009 Hediyelik Eşya Günleri 15 gün sürecek. 17 Aralık 2009 tarihinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı"nda başlayacak organizasyonda, kozmetikten, konfeksiyona, züccaciyeden deri mamüllerine kadar  binlerce ürünün yer alak. SOUVENIR 2009"da ziyaretçiler sevdiklerine alacakları hediye konusunda zorluk yaşamayacak. Ürün ve fiyat karşılaştırmalarını kısa sürede yapacak olan ziyaretçiler tek çatı altında  hediye seçmenin tadına varacak. 

Çarpıcı fikirlerle oluşturulan ürünleri stand vitrinlerine taşıyan hediyelik eşya sektörünün her yıl SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'nde ciddi sınav verdiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, sektördeki son yeniliklerin her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi göreceğini söyledi. Gençer sözlerini şöyle tamamladı, “Yıllardır sürdürdüğümüz organizasyonumuzla hediye bulmayı çile olmaktan çıkardık. Güvenli alışveriş ortamında neşeli hatıralara dönüştürdük. Ziyaretçilerimiz yine İzmir"in tam merkezinde geniş ürün yelpazesine ulaşabilecekler. Katılımcılar dahil herkesin hediyesi bu alanda olacak” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78