• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

Başkan Acar’dan Genç Efelere Hediye

Başkan Acar’dan Genç Efelere Hediye
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Aydın’ın Kuşadası ilçesinde düzenlene
BAŞKAN ACAR ‘GENÇ EFELER’DEN BİRİNCİLİK SÖZÜ ALDI
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Aydın’ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen Zeybekler Grup Yarışmalarında, Helvacı Spor Kulübü Zeybek Ekibi Minikler ve Gençler dalında Aliağa’ya iki birincilik getirdi.
 
‘Halk Oyunları Sevgi ve Barışın Mayasıdır’ sloganı ile gerçekleştirilen ve 7 İlden 39 Ekip ve 900 Oyuncunun katılımıyla yapılan yarışmalarda Helvacı Spor Kulübü, Minikler ve Gençler Geleneksel Düzenlemesiz dallarında birinci olarak, İzmir’i Türkiye Yarışmalarında temsil etmeye hak kazandı.
 
Gösteri yapmak üzere Geleneksel Helvacı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne katılan Helvacı Spor Kulübü Zeybek Ekibi, burada İzmir’e birincilik getiren gösterilerini bir kez daha sergiledi.
 
Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Helvacı Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni muhteşem gösterileriyle taçlandıran ‘Genç Efeleri’ ayrı ayrı kutlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Zeybek Ekibindeki tüm oyuncularına çeyrek altın hediye etti.
 
Helvacı Spor Kulübü Zeybek Ekibinin aldığı elde ettiği başarının Aliağa’yı gururlandırdığını söyleyen Başkan Acar, Yurt genelinde yapılacak olan yarışmalarda da Aliağa ve İzmir’i temsil edecek olan Zeybeklerden Türkiye birinciliği beklediğini ifade etti.
 
Helvacı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Doğru da, ilgisinden dolayı Başkan Acar’a teşekkür ederek, Türkiye Yarışmalarında da Aliağa ve İzmir’i başarıyla temsil edeceklerini söyledi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78