• BIST 9524.59
  • Altın 2495.15
  • Dolar 32.5041
  • Euro 34.7261
  • İzmir 22 °C

Eğlence Doruğa Çıktı

Eğlence Doruğa Çıktı
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri / Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ikinci gün
‘ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ikinci günü birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklere sahne oldu.
 
2 ülkeden 60 çocuğun katıldığı Uluslararası Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yapan Aliağa’da kendi bayramlarını eğlenerek kutlayan çocuklar, gün boyu keyifli zamanlar geçirdi.
 
‘Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ikinci günü etkinlikleri, 72 dönüm alan üzerine kurulu Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’nında gerçekleştirildi. Aliağalı çocuklar, kutlama programı çerçevesinde düzenlenen; yüz boyama ve resim atölyesi gibi etkinliklere katıldı. Alanda kurulan resim atölyesinde çizim ve boyama çalışması yaparak yeteneklerini ve hayal güçlerini kâğıda yansıtan çocuklar, daha sonra yüzlerini çizgi film kahramanları karakterlerine boyattı. Etkinliğe renk katan palyaçolarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı.
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Öte yandan kutlama etkinlikleri bunlarla da sınırlı kalmadı. Şenliğe katılan çocuklar Aliağa Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu şişme oyun parkında eğlencenin doruğuna çıkarken, aileleri de çimlerin üzerinde piknik yaparak, güzel havanın tadını çıkardı. Çocukların akınına uğrayan şişme oyun parkında uzun kuyruklar oluştu. Gönüllerince eğlenerek şişme parkın tadını çıkaran çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Çocuklar, şişme oyun guruplarından gün boyu faydalandı.
 
DANS GÖSTERİLERİ KEYİFLİ SAATLER YAŞATTI
Şenliğin ikinci gün finali misafir ülke çocukları ile birlikte Aliağa Sanat Evi (ASEV) öğrencilerinin halk oyunları gösterileriyle son buldu. Rengârenk folklorik kıyafetleriyle ülkelerinin yöresel danslarını sergileyen çocuklar, katılımcılara keyifli saatler yaşattı.
 
Aliağalıların beğeniyle izlediği kutlamalarda ilk olarak Aliağa Cimnastik Spor Kulübü sahne aldı. Ardından Bosna Kakanj grubu balkan yöresel ezgileri eşliğinde halk oyunlarını sahnelerken, ASEV’in salsa, Rock 'n Roll, tango grupları gösterileri de beğeni ile izlendi.
 
BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Aliağalılar, çocuklarına farklı ve mutlu bir gün yaşatan organizasyonu düzenleyen Aliağa Belediyesi'ne teşekkür ederken, Aliağa Belediye  Başkanı Serkan Acar  da, şenlik alanına gelerek çocuklarla sohbet etti. Ayrıca kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen çocukların isteğini kırmayıp onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78