• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İzmir 17 °C

Lider Evinde Kazandı

Lider Evinde Kazandı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa FK, İzmir süper Amatör Ligi A grubu 21.hafta mücadelesinde konuk ettiği Ceyhan Altınyıldız Spor’u 15’inci dakikada Hüsey
LİDER EVİNDE KAZANDI
 
ALİAĞA FK 1 – 0 CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
 
Aliağa FK, İzmir süper Amatör Ligi A grubu 21.hafta mücadelesinde konuk ettiği Ceyhan Altınyıldız Spor’u 15’inci dakikada Hüseyin Adıgüzel’in attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Şampiyonluk yarışında büyük bir öneme sahip olan mücadeleden 3 puan ile ayrılan Aliağa, puanını 47’ye yükseltti. Sarı siyahlı takım ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibi Dikili Çandarlıgücü ile puan farkını 6’ya çıkardı. Aldığı galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Aliağa, mücadelenin 87’nci dakikasında Berkcan Ertene’nin gördüğü kırmızı kart ile maçı 10 kişi tamamladı.
 
Aliağa şehir stadındaki maça Aliağa FK hızlı başladı. Taraftar desteğini de arkasına alan sarı siyahlı takım mücadelenin ilk dakikalarında oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Özellikle kanat organizasyonları ile etkili olmaya çalışan Aliağa, Tolga, Adnan ve Oğuzhan üçlüsü ile rakip takıma zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 15’inci dakikasında Tolga’nın sol taraftan kullandığı korner atışında arka direkte topa çok iyi yükselerek vuran Hüseyin Adıgüzel takımını 1-0 öne geçirdi. Aliağa, bulduğu golden sonra ataklarını sıklaştırdı. 32’nci dakikada Aykut Geçmen’in sağ taraftan kullandığı korner vuruşunda top direk kaleye yöneldi. Üst direğe çarpan top oyun alanına geri döndü. Aliağa, ilk yarıda bulduğu fırsatları gole çeviremeyince soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Aliağa, oyunun kontrolünü rakibine vermedi. Beraberlik golünü bulmak için risk almaya başlayan Ceyhan Altınyıldız Spor karşısında ani ataklar geliştirmeye başlayan sarı siyahlı ekip hızlı oyuncuları Tolga ve Adnan ile etkili oldu. Aliağa, 65’inci dakikada sol kanattan ceza alanı içeri girerek kaleci ile karşı karşıya kalan Tolga’nın vuruşunda farkı 2’ye çıkarma fırsatını kaçırdı. Maçta başka gol olmayınca Aliağa sahadan 1-0 galip ayrıldı. 
 
ŞENTÜRK: ŞAMPİYONLUĞA 1 ADIM DAHA YAKLAŞTIK
Hafta başından bu yana maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Şampiyonluk yolunda kritik bir öneme sahip olan bu maçtan 3 puan ile ayrıldığımız için çok mutluyuz. Aldığımız galibiyet ile şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştık. Hafta sonu Pazar günü kritik bir mücadelemiz daha var. Ligin üst seviye takımlarından Poyracık Bilir Altayspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Poyracık’ı da yenerek şampiyonluk daha da yaklaşmak istiyoruz” dedi.
 
Stad: Aliağa Şehir Stadı
Hakemler: Koray Türkekul, Emrah Binali, Alican Çavdar
Aliağa FK: Yiğit Gülay, Barış Bozal, Aykut Geçmen, Oğuzhan Uslu, Çağrı Gürbüz, Hüseyin Adıgüzel, Necdet Özkan, Adnan Malat (Dk 75 Fatih Gökkaya), Berkcan Ertene, Tolga Divrik (Dk 87 Emre Aydın), Oğuzhan Bozkurt (Dk 78 Halil Berke Acer)
Ceyhan Altınyıldız Spor: Şeref Cem Karayalçın, Gökcan Özduman, Muhammed Gökmen Altın, Rıdvan Uzun, Veysel Yaman (Dk 46 Fettah Koçanalı), Fırat Baran, Onur İpek (Dk 76 Nurettin Can Diktepe), Mustafa Masum, Çağrı Cabak, Fatih Güngör, Muharrem Fidan (Ersin Uğur Canoğlu)
Sarı Kart: Dk 45 Necdet Özkan, Dk 70 Bekcan Ertene, Dk 80 Yiğit Gülay (Aliağa FK), Dk 15 Gökcan Özduman, Dk 53 Fırat Baran, Dk 90+2 Muhammed Gökmen Altın, Dk (Ceyhan Altınyıldız Spor)
Kırmızı Kart: Dk 87 Berkcan Ertene (Aliağa FK) / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78