• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İzmir 22 °C

Agora Sohbetleri

Agora Sohbetleri
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Agora Alışveriş Merkezi’nin 2011 yılından bu yana, her ayın Cuma günü düzenlediği ve 7’den 70’e herkesin takip ettiği Agora Sohbetleri ilgi çeken konularla
EBRU GÜZEL VE MERVE BÜYÜKSARAÇ MODA İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADILAR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Agora Alışveriş Merkezi’nin 2011 yılından bu yana, her ayın Cuma günü düzenlediği ve 7’den 70’e herkesin takip ettiği Agora Sohbetleri ilgi çeken konularla ve alanında uzman konuklarla ziyaretçileri buluşturmaya devam ediyor. 
 
2016 yılını karşılamanın heyecanıyla Aralık ayında özel bir Agora Sohbetleri programı gerçekleştiren Agora Alışveriş Merkezi, 4 Aralık Cuma günü saat 16:00’da ünlü mankenler Merve Büyüksaraç ve Ebru Güzel’i Agora Sohbetleri’nde ağırladılar.  
 
2016 yılı modasının konuşulduğu sohbette ünlü mankenler Merve Büyüksaraç ve Ebru Güzel dinleyicilerin sorularını cevaplayarak keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler. 2016 yılın trendlerinden bahseden Güzel ve Büyüksaraç dinleyicilerin arasından seçtikleri iki ziyaretçiye giyim tarzları ile ilgili tüyolar verdiler.  Kendi giyim stilleri ile ilgili dinleyicilerin merak ettiği detayları cevaplandıran Ebru Güzel; Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan markaların yeni sezon kreasyonlarından seçtikleri kilit parçaları dinleyicilerle birlikte incelediler.
 
ÜNLÜ MANKENLER EBRU GÜZEL VE MERVE BÜYÜKSARAÇ MERVE HASMAN’IN FOTOĞRAF SERGİSİNİ GEZDİ!
2 – 16 Aralık tarihleri arasında Agora Alışveriş Merkezi B Blok Zemin Katta bulunan Merve Hasman’ın “Journey” adını taşıyan sergiyi de sergi sahibi Merve Hasman ile birlikte gezen Ebru Güzel ve Merve Büyüksaraç, sergide yer alan tüm eserleri inceleyerek Merve Hasman ile bol bol fotoğraf çekildiler.
Aralık ayı için özel bir Agora Sohbetleri programı oluşturan Agora Alışveriş Merkezi; 11 Aralık Cuma günü Tafed Milli Takım Pasta Şefi Melike Bahçeci; “Butik Pastacılık ve Yılbaşı Konseptli Cupcake Yapımı” konulu sohbetiyle Agora Sohbetleri’nde sizlerle buluşacak. 18 Aralık Cuma günü Diyetisyen Bilgehan Ülgen ile “Yeni Yılda Yeni Beslenme Alışkanlıkları” konulu sohbetiyle, 24 Aralık Perşembe günü ise ünlü Astrolog Filiz Özkol “ 2016 Yılında Burçları Neler Bekliyor?” konulu sohbetiyle Agora Sohbetleri takipçileriyle buluşacak. 
 
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; Moda Söyleşisi ile Agora Sohbetleri’nde katılım gösteren Merve Büyüksaraç ve Ebru Güzel”e nazik katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileterek, 24-27 Aralık tarihlerinde Yeni Yıl Alışveriş Şenliği kapsamında düzenlenecek defile, showlar ve çok özel kampanyaların gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78