• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 15 °C

Menderes’te Kaçak İçki Yakalandı

Menderes’te Kaçak İçki Yakalandı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Menderes Belediyesi Zabıta Ekipleri son günlerde kaçak içki nedeniyle yaşanan ölümlerin ardından ilçede alkollü içki denetimi gerçekleştirdi.
MENDERES’TE KAÇAK İÇKİ YAKALANDI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Menderes Belediyesi Zabıta Ekipleri son günlerde kaçak içki nedeniyle yaşanan ölümlerin ardından ilçede alkollü içki denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde bir büfenin deposunda damacanalar içinde kaçak içkiye ulaşıldı.
 
Son günlerde artan kaçak içki ölümlerinin ardından Menderes Belediyesi Zabıta Ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğüyle birlikte alkollü içki denetimi gerçekleştirdi. İlçe genelinde yapılan denetimlerde Gazipaşa Mahallesi’nde bir büfenin deposunda kaçak içki tespit edildi.
 
DAMACANALARDA KAÇAK İÇKİ
Ekiplerin denetimler kapsamında büfenin deposunda arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada bulunan damacanaların içerisinde kaçak içki tespiti yapıldı. Damacanaların dışında pet şişelerin içerisinde de kaçak içki olduğu anlaşıldı.
 
YASAL İŞLEM YAPILDI
Kaçak imalathaneden Menderes İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri örnek alarak laboratuvara iletti. Büfeye ise zabıta ekipleri tarafından yasal işlem gerçekleştirildi.
 
KAÇAĞA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ
Denetimlerle ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Geçtiğimiz ay İstanbul’da, son günlerde de İzmir’de kaçak içki nedeniyle yaşanan ölümler ortada. Menderes Belediyesi olarak biz de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için her alanda denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Zabıta ekiplerimiz, İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte ortak bir denetim gerçekleştirerek alkollü içki denetimi yaptılar. Uygulamada bir işletmenin ne yazık ki kaçak içki yaptığı ortaya çıktı.  Mağduriyetin yaşanmaması adına denetimlerimiz sürecek, yasa dışı hiçbir uygulamaya izin vermeyeceğiz” dedi.
 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78