• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İzmir 25 °C

Uzun Yaşamın Anahtarı Affetmek

Uzun Yaşamın Anahtarı Affetmek
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya, Karesi Belediyesi'nin konuğu olarak geldiği Balıkesir’de, kadınlarla, ‘Affetmek iyileştirir’ konulu söyleşi gerçekleştir
UZUN YAŞAMIN ANAHTARI AFFETMEK
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya, Karesi Belediyesi'nin konuğu olarak geldiği Balıkesir’de, kadınlarla, ‘Affetmek iyileştirir’ konulu söyleşi gerçekleştirdi. Affetmenin sağlıklı yaşamın anahtarı olduğunu vurgulayan Kaya, söyleşi sonunda meditasyon yaptı.  
Karesi Belediyesi’nin düzenlediği ‘Affetmek iyileştirir’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya, affetmenin sağlık üzerindeki olumlu etkilerini anlattı. Affetmenin uzun yaşamın anahtarı olduğunu, affetmenin insanı özgürleştirdiğini vurgulayan Kaya “Affedin özgürleşin. Yaralaranıza sürekli parmak basarak iyileşmenize izin vermiyorsunuz. Yeni bir yaşama başlamadıkça geçmişi unutmayı ve affetmeyi başaramayacaksınız. Affetmediğiniz her bir an, siz kendi sırtınızdaki o yükü taşımaya devam ediyorsunuz demektir. Hepimizin problemler yaşadığı ve unutamadığı, hatta bazılarımızın affedemediği birileri var. Oysa affetmek uzun yaşamımızın ilk anahtarıdır. Bir olayı veya bir kişiyi affetmediğimiz takdirde üzerimizde oluşan psikolojik baskı zaman içerisinde kalp basıncının artmasına, kalp rahatsızlıklarına ve hormonal değişikliklere ve nörolojik bozukluklara sebep olur. Affederek bir hastalığın önüne geçin” diye konuştu.
 
İkbal Kaya, gerçekleştirdiği meditasyonda ise, Karesili kadınları yaşayan ve hayatını kaybetmiş yakınları ile bir şelalede buluşturup düşünmelerini sağladı.  Etkinliğin sonunda Karesi Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı İlknur İnan, Kişisel Gelişim Uzmanı İkbal Kaya’ya çiçek verdi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78