• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İzmir 22 °C

Lider Aliağa’ya Foça Darbesi

Lider Aliağa’ya Foça Darbesi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunun lideri Aliağa FK, 6’ıncı hafta mücadelesinde konuk olduğu Foça Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.
LİDER ALİAĞA DEPLASMANDA 1 PUANA RAZI OLDU
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi A Grubunun lideri Aliağa FK, 6’ıncı hafta mücadelesinde konuk olduğu Foça Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı. 
 
Ligde oynadığı 6 maçtan 5 galibiyet 1 beraberlik ile ayrılan Aliağa FK, bugüne kadar rakip fileleri 21 kez havalandırırken kendi kalesinde sadece 6 gol gördü. Foça deplasmanından aldığı 1 puanla lig tablosunda puanını 16’ya çıkaran Aliağa FK, zirvedeki yerini korudu. Foça Belediye Spor ise ligde 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak puanını 10’a yükseltti.  
 
Foça 11 Eylül Stadyumunda oynanan zorlu mücadeleye sarı siyahlı ekip; Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Berkay Bulut, Oğuzhan Uslu, Emre Aydın, Hüseyin Adıgüzel, Adnan Malat, Necdet Özkan, Oğuzhan Bozkurt, Berkcan Ertene ve Tolga Divrik 11’i ile başladı.
 
Ligde tek puan kaybını Foça deplasmanında yaşayan Aliağa FK’nın tek golünü 45+1’de 5 numaralı formasıyla Emre Aydın kaydetti. İlk yarıda soyunma odasına 1-0 önde giden Aliağa FK, ikinci yarının 55. dakikasında kalesinde gördüğü gol ile skor 1-1’e geldi. Maçta başka gol olmayınca taraflar 1 puana razı oldu.
 
Aliağa FK’nın teknik sorumlusu Serkan Şentürk, 1-1 biten maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kazanmaya yakın taraf olarak kendilerini gördüklerini belirterek, ilk yarıya iyi başladıklarını fakat 1-0’dan sonra girdikleri net pozisyonları gole çeviremedikleri için 1 puana razı olduklarını söyledi. 
 
ŞENTÜRK: SERT SAVUNMAYI AŞAMADIK
Özellikle ilk yarıda çeşitli gol pozisyonlarına girdiklerini ifade eden Şentürk, “İlk yarıda baskılı bir futbol ortaya koyduk. Yaptığımız hücum organizasyonları ile ilk yarının uzatma devrelerinde 1-0 öne geçtik. İkinci yarının başlarında savunma hattımızda yaptığımız yerleşim hatası yüzünden kalemizde golü gördük. 1-1’den sonra hücumlarımızı sıklaştırdık fakat rakibin sert savunmasını aşamadık” dedi.  
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78