• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İzmir 21 °C

Tolga Sezer Bu Defa İddialı Geliyor

Tolga Sezer Bu Defa İddialı Geliyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
TOLGA SEZER BU DEFA İDDİALI GELİYOR 
 
Aliağa’nın genç iş adamlarından Tolga Sezer, zayıflamaya karar verdi. Çevresinde sempatik kişiliğiyle tanınan Tolga Sezer, fazla kilolarından kurtulmak için diyetisyene başvurdu.
 
Radikal bir karar alarak, zayıflamak için harekete geçen Tolga Sezer,  ünlü diyetisyen Metin Bodur’un kontrolünde zayıflama programına girdi.
 
Ağır bir zayıflama programına tabi tutulmasına rağmen zayıflama konusunda son derece iddialı olan Tolga Sezer, bu iddiasını çok kısa bir sürede 6 kilo vererek kanıtladı. 
 
Zayıflama programının diğer etaplarında, yine uzman nezaretinde egzersize de başlayacak olan Tolga Sezer, eski kıyafetlerini gardırobundan çıkarmaya hazırlanıyor.
 
Diyet programına son derece riayet eden Tolga Sezer, en yakın arkadaşlarından gazeteci Şenol Gök’ün 'Sen bu rejimi asla başaramazsın' şeklinde ki  ağır tahriklerine de kapılmıyor. Çevresine kulak asmadan yoluna devam eden Tolga Sezer, büyük bir irade örneği sergileyerek, disiplin, özveri ve kararlıkla rejimini sürdürüyor. 
 
 
 
 
Aliağa’da boğazına düşkünlüğüyle bilinen Tolga Sezer, müdavi olduğu mekânlardan Everyday’de arkadaşları İtalyan Pizzası, bonfile, şinitzel gibi nefis yemekler ile karınlarını doyururken, o aynı masada salata, çorba gibi diyet yemekler yiyerek öğünlerini geçiriyor.  
 
Zayıflama programına 150 kilo ile başlayan ve kısa sürede 144 kiloya düşen Tolga Sezer, ilk hedefinin 44 kilo daha vererek, 100 kiloya düşmek olduğunu söylüyor. 
 
Zayıflamayı kafaya koyan Tolga Sezer’e girdiği bu zor süreçte en büyük desteği ise eşi Ayşe Sezer veriyor.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78