• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İzmir 23 °C

Belediye Tiyatrosu yeni yüzlerini arıyor

Belediye Tiyatrosu yeni yüzlerini arıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Selçuk Belediye Tiyatrosu yeni döneminde yeni yüzlerini, yeni oyuncularını arıyor. Selçuk Belediye Tiyatrosu kadrosunda yer almak için yapılacak başvuru
SELÇUK BELEDİYE TİYATROSU YENİ YÜZLERİNİ ARIYOR
 
Selçuk Belediye Tiyatrosu yeni döneminde yeni yüzlerini, yeni oyuncularını arıyor. Selçuk Belediye Tiyatrosu kadrosunda yer almak için yapılacak başvurular 9 Ekim Cuma gününe kadar sürecek. Başvurular Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’na yapılacak. 
 
SON BAŞVURU TARİHİ 9 EKİM
 Bir süre önce Erol Namdar yönetiminde yeni bir döneme adım atan Selçuk Belediye Tiyatrosu “Yeni Yüzler, Yeni Oyunlar” sloganı ile kapılarını çocuk ve yetişkinlere açtı.  Selçuk Belediyesi Tiyatrosu, tiyatroya ilgi duyan, gönül veren her yaştan sanatseveri bekliyor. Genç (13- 20) ve 20 yaş üstü yetişkinler için iki ayrı grup halinde alınan başvurular sonrası Selçuk Belediye Tiyatrosu’nun yeni yüzlerle yoluna devam edeceğini belirten Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt “Selçuk Belediye Tiyatrosu her yaştan tiyatro severe kapılarını açıyor. Yeteneği olsun olmasın, tiyatroya ilgi duyan, Selçuk Belediye Tiyatrosu çatısında yer almak isteyen herkesi 9 Ekim Cuma gününe kadar tiyatromuza kayıt olmaya bekliyoruz” dedi. 
 
TİYATRO ÖZGÜVEN KAZANDIRIR
Özellikle gençlerin zihinsel ve ruhsal gelişiminin sağlıklı olması , özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri açısından sosyal ve sanatsal faaliyetlerin olumlu katkısına dikkat çeken Karakurt; “Gençlerin yanı sıra yetişkin vatandaşlarımızı da daha kaliteli zaman geçirmek, bir hobi edinmek ve sahnede yer almanın tadına varmak için Selçuk Belediye Tiyatrosu’na bekliyoruz” dedi. Karakurt ayrıca; “Selçuk Belediye Tiyatrosu’nda yeni dönemde yeni yüzlerle yeni oyunlar sahneye koymak istediklerini belirterek; “Kendi dünyasına yeni bir pencere açmak, yeni bir hobi edinmek, dostluk ve sanat dolu bir ortamda keyifle çalışmak isteyen herkesi Selçuk Belediye Tiyatrosu’na bekliyoruz” dedi. 
 
Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt Selçuk Belediyesi’nin tiyatronun yanı sıra önümüzdeki günlerde kültür ve sanat adına yeni atılımlar içerisinde olacağını da belirtti. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78