• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Sağlıkçı Adayları İçin Ders Zili Çaldı

Sağlıkçı Adayları İçin Ders Zili Çaldı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Bornova’daki Özel İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi dün törenle başladı.
SAĞLIKÇI ADAYLARI İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Bornova’daki Özel İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi dün törenle başladı. Mezun olduktan sonra sağlık sektöründe görev alacak öğrenciler, ders başı yaptı. 
 
SEVGİ DOLU BİR OKUL
Okul bahçesinde düzenlenen törene okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan Okul Müdürü Baki Akyüz, velilere seslenerek, “Çocuklarınız emin ellerde, merak etmeyin. Onlar, tecrübeli bir öğretmen kadrosunun görev yaptığı sevgi dolu bir okula geldiler. Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın” dedi.  Staj hakkında bilgi veren Akyüz, bu dönem okullarına 129 yeni öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.  
 
20 KİŞİLİK MODERN SINIFLAR
Özel İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucu Müdürü Pakize İşçi ise, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, tüm öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerin 20 kişilik modern sınıflarda ders yapacaklarını belirten İşçi, “İstediğiniz zaman sınıflara gelip ders işleniş şeklini görebilirsiniz. Çocuklarınız bize emanet. Onlara iyi bir gelecek sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Okulun 523 öğrencisinin  yeni ders yılına başlamaları nedeniyle heyecanlı oldukları gözlendi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78