• BIST 9548.09
  • Altın 2492.304
  • Dolar 32.5099
  • Euro 34.5561
  • İzmir 21 °C

İzmir’de “Kara Bela” Çılgınlığı

İzmir’de “Kara Bela” Çılgınlığı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki dev ilk gösterimin ardından Cuma akşamı Adana’da sinemaseverlerle buluşan Kara Bela’nın önceki gün
İZMİR’DE “KARA BELA” ÇILGINLIĞI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki dev ilk gösterimin ardından Cuma akşamı Adana’da sinemaseverlerle buluşan Kara Bela’nın önceki gün durağı İzmir’di.
 
İZMİR’DEN KARABELA EKİBİ GEÇTİ
İzmir Optimum Outlet Cinemaximum salonlarında BKM Ege Bölge temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonu ile düzenlenen gösterime Kara Bela’nın başrol oyuncuları tam kadro katıldı. Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil ve Cihan Ercan, İzmir’li sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı. AVM meydanında hazırlanan sahneye çıkan oyuncular binlerce kişilik kalabalığa seslendiler.
 
Konuşma sonrası filmi izlemek için salona geçen oyuncular, gösterim sonrasında dakikalarca ayakta alkışlandı. 
 
ERHAN GÖLBEY’DEN DAVET VAR 
Organizasyonu gerçekleştiren Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; ”BKM olarak bu sezon 10 filmimiz gösterime girecek. Filmlerimizden ilki için çok güzel bir gala gerçekleştirdik. İzmir seyircisi yeni galalarımıza hazır olsun” dedi.
 
BKM Film yapımı, kahkaha dolu bir yol hikayesi; ‘Kara Bela’nın oyuncuları iki günde 2.300 km yol katederek binlerce sinemaseverle buluştu. İzmir gösterimi sonrası İstanbul’a dönen Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil ve Cihan Ercan, ayaklarının tozuyla soluğu Şebnem Ferah’ın Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki konserinde aldılar. Oyuncular yolculuk yorgunluğunu, Ferah’ın birbirinden güzel şarkıları ve müthiş sahne performansıyla attı.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78