• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İzmir 17 °C

Aliağa'da kültür buluşmaları iptal

Aliağa'da kültür buluşmaları iptal
Aliağa Belediyesi, eylül ayı içinde düzenlemeyi planladığı 'Kültür Buluşmaları' etkinliğini ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı iptal ettiğini duyurdu. / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir H
ALİAĞA BELEDİYESİ VE DERNEKLERİN ORTAK KARARI İLE 'KÜLTÜR BULUŞMALARI' BU YIL YAPILMAYACAK
 
Aliağa Belediyesi, eylül ayı içinde düzenlemeyi planladığı 'Kültür Buluşmaları' etkinliğini ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı iptal ettiğini duyurdu.
 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçede faaliyet gösteren hemşeri dernekleriyle birlikte ortaklaşa gerçekleştirilmesi planlanan organizasyon öncesinde dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya; Konyalılar Derneği, Afyon Kültür Dayanışma Derneği, Alevi Kültür Derneği, Karadenizliler Derneği, Tokatlılar Derneği, Orta Anadolu Derneği, Erzurumlular Derneği, Sivaslılar Derneği, Beydilli Türkmen Derneği, Malatyalılar Derneği ve Ağrılılar Derneği'nin başkanları katıldı. Dernek başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunan Başkan Acar,  tüm dernek başkanlarının onayıyla bu yıl 'Kültür Buluşmaları' etkinliklerini yapmama kararı aldı.
 
Toplantı sonrasında, 'Kültür Buluşmaları' etkinliğinin gerçekleştirilip gerçekleştirilmemesi konusunda dernek yöneticilerinin görüşlerine başvurduklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, toplantıdan çıkan ortak karar neticesinde 'Kültür Buluşmaları' etkinliğinin bu yıl yapılmayacağını açıkladı.
 
Doğru bir karar aldıklarına inandıklarını ifade eden dernek yöneticileri ise, "Ülkemiz içinde bulunduğu durumdan en kısa sürede kurtulacak ve yeniden huzurlu günlerine kavuşacaktır. İnşallah bizlerde bir dahaki seneye bu yıl yapmaktan vazgeçtiğimiz bu etkinliğin çok daha güzelini yapacağız" diyerek, hassasiyetinden dolayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür ettiler.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78