• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İzmir 25 °C

Hünerli Eller Yarışacak

Hünerli Eller Yarışacak
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Tarım ve hayvancılık kenti olan Ödemiş, yetiştirdiği ve ürettiği ürünlerle de marka olma yolunda ilerliyor.
ÖDEMİŞ’İN HÜNERLİ ELLERİ YARIŞACAK
 
Tarım ve hayvancılık kenti olan Ödemiş, yetiştirdiği ve ürettiği ürünlerle de marka olma yolunda ilerliyor. Bölgenin en önemli tarım ürünü olan patatesin tanıtımına katkı sağlamak ve Ödemiş patatesinin farkındalığını arttırmak amacıyla Ödemiş Belediyesi tarafından ilk kez “Patates Yemekleri ve Hamur İşleri”  yarışması düzenlenecek. İlçenin kurtuluş etkinleri kapsamında yapılacak olan yarışma 6 Eylül Pazar Emlak İstimlak Müdürlüğü önündeki alanda (Kızılay yanı Park Kulüp bahçesi)  gerçekleşecek.
 
Müracaatlar başladı
6 Eylül Pazar günü yapılacak olan yarışma için müracaatlar 1 Eylül Salı günü başladı. Patates yemekleri ve hamur işleri olmak üzere iki kategoride yapılacak olan yarışmada müracaatlar ilk 30 kişi ile sınırlı. Ödemiş ilçe sınırlarında yaşayan 18 yaşını doldurmuş ve profesyonel olarak aşçılık yapmayan herkesin katılabileceği yarışmanın şartları ve katılım formları Ödemiş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinden ya da http://www.odemis.bel.tr/component/k2/582-hunerli-eller-yarisiyor-yemek-yarismasi.html adresinden temin edilebilir. Müracaatlar 5 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’e kadar devam edecek. Yarışmada birincilere tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere ise çeyrek altın hediye edilecek. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78