• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Bergamalı Şehide Son Görev

Bergamalı Şehide Son Görev
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan trafik polisi Ahmet Gılıç, İzmir’in Bergama ilçesinde gözyaşları ara
İZMİRLİ ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
 
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan trafik polisi Ahmet Gılıç, İzmir’in Bergama ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki Dicle Kent Bulvarı Medya Kavşağı bölgesinde Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın şehirde bulunması dolayısıyla trafik denetimi yapan polis ekiplerine dün saat 13.30 sıralarında silahlı saldırı düzenlenmişti.
 
Saldırıda 12 yıllık trafik polisi Ahmet Gılıç (38) ve meslektaşı İlker Narin şehit olmuştu. Şehit polis Ahmet Gılıç’ın naaşı, Diyarbakır’da yapılan törenin ardından uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na getirildi. Buradan ise karayolu ile Bergama’ya getirildi.
 
Şehidin cenazesine annesi Ümmühan Gılıç, ablaları Fatma Bozdağ, Züleyha Bayındır, Hacer Kızıltaş, Emine Gılıç, kardeşi Mehmet Ali Gılıç, ağabeyi Musa Gılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Mustafa Toprak, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  milletvekilleri, polis ve askeri erkan ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
 
 
Cenazenin cami avlusuna getirilmesi ile ağıt sesleri yükseldi. Şehidin annesi Ümmühan Gılıç oğlunun tabutuna sarılıp ağıt yakarken bir anda fenalaşıp yere yığıldı. Yanındakiler ve sağlık ekipleri anne Gılıç’a müdahale etti. Şehit Ahmet Gılıç’ın tek çocuğu olan 13 yaşındaki Ece Gılıç ise babasının tabutuna sarılıp ’Ne olur gitme baba, seni çok seviyorum’ diyerek gözyaşı döktü. Bergama Kurşunlu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra şehit polisin naaşı Karahıdırlı Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78