• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İzmir 25 °C

Aliağa'da CHP için birleştiler

Aliağa'da CHP için birleştiler
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığına adaylıklarını açıklayan Engin Gündüz ve Barış Eroğlu birleşme kararı aldı.
ALİAĞA'DA CHP İÇİN BİRLEŞTİLER
 
Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığına adaylıklarını açıklayan Engin Gündüz ve Barış Eroğlu birleşme kararı aldı.Birlikte hareket etme kararı alan Engin Gündüz ve Barış Eroğlu, ortak basın toplantısı düzenledi.
 
 
Genel seçimlerin ardından yapılması planlanan CHP Aliağa İlçe Kongresi’ne tek liste ile gideceklerini açıklayan Barış Eroğlu ve Engin Gündüz, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatarak, huzurun ve barışın gelmesi için Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu vurguladı.
 
Türkiye’yi aydınlık günlere, CHP’yi iktidara, Kemal Kılıçdaroğlu’nuda Başbakanlığa taşımak için sadece Aliağa’da değil, Parti’nin tüm il ve ilçe örgütlerinin tek yürek olması gerektiğini savunan her iki isimde Parti içinde birlik, beraberliğin önemine vurgu yaptı.
 
ÖRNEK OLSUN
CHP Aliağa İlçe Örgütü’nde daha önce yaşanan ayrışmalar nedeniyle, Aliağa Belediyesi’nin kaybedildiğini hatırlatan Engin Gündüz,  “ 2014 yerel seçimlerinde yaşadığımız başarısızlığın bizlere kazandırdığı tecrübeyle bugün önemli  bir adım atıyoruz. Attığımız bu adım 1 Kasım’da iktidara taşımaya hedeflediğimiz partimizin tüm mensuplarına örnek olsun” dedi.
 
Yapılan birlikteliğin CHP’yi  Aliağa’da yeniden iktidar taşımanın da ilk adımı olduğunu belirten Gündüz, “Biz CHP Aliağa İlçe Örgütü olarak  2011 genel seçimlerinde  Aliağa’da birinci parti olduk. 2014 yerel seçimlerine de yerel iktidarın sahibi olarak girdik. Ancak Aliağa’nın birinci partisi ve  yerel iktidarı olmamıza rağmen  seçimleri kaybettik. Çünkü ilçe örgütü olarak birlik ve beraberliği sağlayamadık. Bir araya gelemememiz için yapılması gereken her şey birileri tarafından yapıldı. Bunun içindir ki bizim bu saatten sonra ayrışma lüksümüz olamaz. Kişisel egoları bir kenara bırakmalı,  Türkiye’nin, Aliağa’nın ve Partimizin istikbali için tek yürek olmalıyız” diyerek,  Aliağa İlçe Örgütünde birlik, beraberlik duygularını kuvvetlendirmek için yola çıktıklarını söyledi.
 
LİSTELERE BERABER KARAR VERECEĞİZ
Birliktelik çağrısına kucak açan Barış Eroğlu’na teşekkür eden Gündüz,  “Genel seçimlerin ardından yapacağımız  ilçe kongresinde  Sayın Barış Eroğlu ile birlikte  listeleri beraber oluşturmaya karar verdik. Bunun sonucunda mevcut delegasyon ortaya çıktıktan sonra, neticeye birlikte, bir arada karar vereceğiz. Bu konuda bizden yana hiçbir sıkıntınız olmasın” diye konuştu.
 
AMACIMIZ CHP’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK
Türkiye’nin kritik bir dönemden geçerken, partide ayrılıklara yer olmadığı kanaatine vardıklarını ifade eden Barış  Eroğlu da,  şunları söyledi: “Bizim için CHP’nin Aliağa’daki delege ve ilçe seçimlerinden daha önemli bir konu var. Amacımız CHP’ni Aliağa’da, İzmir’de ve Türkiye’de birinci parti yapmaktır, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmaktır. Bu düşüncelerimizden yola çıkarak  Sayın Engin Gündüz ile birlikte hareket etme kararı aldık. Zira böyle bir adımın atılması genel seçimler öncesinde ilçe örgütümüzün motivasyonunu artıracaktır. Mutlak başarı parolasıyla  katılacağımız  1 Kasım genel seçimlerden sonra da  yapacağımız ilçe kongresine tek liste halinde gireceğiz, CHP’yi Aliağa’da yeniden iktidara taşıyacak olan yeni yönetimi,  delegelerimizin fikirlerini alarak, onlarla  görüşerek ve konuşarak  belirleyeceğiz”
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78