• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İzmir 25 °C

Yörükler Şehitler İçin Mevlit Okudu

Yörükler Şehitler İçin Mevlit Okudu
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ahmetli Köyü Yörük Türkmen Efeleri Derneği terörolaylarında şehitdüşen güvenlikgörevlileri içinKuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okudu.
YÖRÜKLER ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUDU; DUALAR EDİLDİ
 
Ahmetli Köyü Yörük Türkmen Efeleri Derneği terörolaylarında şehitdüşen güvenlikgörevlileri içinKuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okudu.
 
Köy meydanında düzenlenen programa Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve mahalle muhtarları ile çevre köylerden vatandaşlar katıldı.  Ülkemizin farklı bölgelerinde terör saldırıları sonucu şehit düşen güvenlik görevlileri için okunan mevlit ile dualar sırasında duygulu anlar yaşandı. Bazı vatandaşların ağladıkları görüldü.
 
“GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”
Mevlit sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ortadoğu cehenneminde, zor bir coğrafyada, güçlü bir ülke olmanın zorluklarını yaşadıklarını,  terör için iklimin uygun olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bu zor süreçte birlik beraberlik içinde olmak ve teröre karşı dik durmak ve ödün vermemek durumundayız.  Terörle, şiddetle bize dayatılan şey kardeşin kardeşle kavgasını ateşlemektir.  30 yıldır bunu beceremediler. Zaten beceremezlerde. Birlik ve beraberlik dayanışma içinde, bu günleri de atlatacağız.  Şehitlerimiz içinmevlit okuduk.  Kahramanlarımızı anarken duygulu anlar yaşadık. Herkesi terörü kınamaya,karşı durmaya ve birlik olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78