• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İzmir 19 °C

Aliağa Fotografları Görücüye Çıkıyor

Aliağa Fotografları Görücüye Çıkıyor
Aliağa’da fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotoğrafçıların objektiflerinden yansıyan ve profesyonel fotoğrafçıları aratmayan kareler görücüye çıkacak. /Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Men
‘BİR BAŞKA ALİAĞA’ FOTOĞRAFLARI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
 
Aliağa’da fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotoğrafçıların objektiflerinden yansıyan ve profesyonel fotoğrafçıları aratmayan kareler görücüye çıkacak.
 
Aliağa’nın sanayi dışındaki doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen ‘Bir Başka Aliağa’ temalı amatör fotoğraf yarışmasında başarı ödülü alan ve sergilenmeye değer bulunan eserler, Aliağalıların beğenisine sunulacak. 
 
Aliağa Belediye binasının giriş katında bulunan fuaye salonunda sergilenecek eserler, Aliağa’nın güzelliklerini gözler önüne serecek.
 
31 Temmuz Cuma günü saat 14.00’te açılacak sergi, 5 Ağustos Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek. Serginin ziyarete açılmasıyla birlikte; yarışmaya katılım gösterenlere Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın imzaladığı teşekkür belgeleri verilecek. 
 
Yarışmanın sekretarya görevini üstlenen İlker Güler, Aliağalıları sergiye beklediklerini belirterek, şunları söyledi: “Aliağa Belediyesi olarak düzenlediğimiz ‘Bir Başka Aliağa’ temalı fotoğraf yarışmasını güzel bir sergi ile tamamlıyoruz.31 Temmuz Cuma günü saat 14.00’te ziyarete açacağımız sergimiz Çarşamba gününe kadar sürecektir. Küçük ama görülmeye değer bir sergi olacağını düşünüyorum”
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78