• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İzmir 17 °C

Aliağa'ya Modern Taksi Durakları...

Aliağa'ya Modern Taksi Durakları...
Aliağa’da tek tip hale getirilerek modernize edilen ‘Taksi Durakları’ kent estetiğine zenginlik kazandırdı / Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
MODERN TAKSİ DURAKLARI ALİAĞA'YA ÇOK YAKIŞTI
 
Aliağa’da tek tip hale getirilerek modernize edilen ‘Taksi Durakları’ kent estetiğine zenginlik kazandırdı. Aliağa Belediyesi, görsel uyumsuzluğa neden olan baraka niteliğindeki derme çarpma taksi duraklarını sil baştan yenileyerek, çağdaş kent kimliğine yakışır bir görünüme kavuşturdu.
 
Halkın hizmetine sunduğu klimalı duraklardan sonra, şimdide modern taksi durakları projesini hayata geçiren Aliağa Belediyesi, taksici esnafının ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte inşa ettiği ‘Modern Taksi Durakları’ ile ilçeye görsel zenginlik kazandırdı.
 
Son derece estetik birer kent mobilyası gibi tasarlanan modern duraklarda hizmet vermenin mutluluğu içerisinde faaliyetlerini sürdüren taksici esnafı, yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirterek, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür ediyor.
 
Daha önce virane mekânlarda hizmet verdiklerini vurgulayan taksici esnafları,  Aliağa Belediyesi, modernleştirme uygulaması sayesinde çalışma ortamlarında yaşam kalitelerinin de yükseldiğini dile getiriyor.
 
Kentin estetik görüntüsünü bozacak hiçbir olumsuzluğa izin vermeyen Aliağa Belediyesi, hayata geçirdiği örnek projeleriyle vatandaşların da takdirini topluyor. Standard taksi duraklarının kente çok yakıştığını belirten Aliağalı vatandaşlar, “Belediye başkanımızın elinde sihirli değnek varmış gibi dokunduğu yeri güzelleştiriyor. Göreve geldiği ilk günden bugüne Aliağa’nın daha yaşanabilir, modern ve müreffeh bir kent olabilmesi için var gücüyle çalışan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyerek,  modernizasyon çalışmalarının aynı hassasiyetle devam etmesini temenni ediyor.
 
Aliağa’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Her şeyin en iyisine layık olan ilçemizi yaşam kalitesi yüksek, çağdaş,  huzurlu ve insanların içinde yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için yaptığımız çalışmalara halkımızdan aldığımız güçle ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
 
Aliağa ilçe merkezinde faaliyet gösteren 13 ayrı taksi durağını yenileyen Aliağa Belediyesi, yeni yasa ile birlikte Aliağa’nın mahallesi statüsüne kavuşan Helvacı, Şakran gibi beldelerde de modern taksi durakları projesini hayata geçirmeyi planlıyor.
 
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78