• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İzmir 25 °C

Şahnaz Çakıralp Aliağa'da

Şahnaz Çakıralp Aliağa'da
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
ŞAHNAZ ÇAKIRALP: TİYATRO’DA PARA HER ZAMAN İKİNCİ PLANDADIR
 
Ünlü oyuncu Şahnaz Çakıralp, Aliağa’da düzenlenen söyleşide hayranlarıyla buluştu. Aliağa Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak katılan Şahnaz Çakıralp, moderatör Atilla Arcan’ın sorularını içtenlikle yanıtladı.
 
SANAT HER ZAMAN AYAKTA KALACAKTIR
Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen söyleşide sanata dair düşüncülerini sanatseverler ile paylaşan Şahnaz Çakıralp, “Sanata ve sanatçıya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sanatseverler var olduğu sürece sanat her zaman ayakta kalacaktır” dedi.
 
TİYATRO AŞKTIR, SEVDADIR, TUTKUDUR
Özellikle tiyatro sanatının sadece Türkiye’de değil dünyada zor yapılan bir meslek olduğunu kaydeden Çakıralp,“Günümüzde tiyatro mesleği Avrupa’da bile ekonomik anlamda sıkıntılar yaşıyor. Ancak tiyatro aşktır, sevdadır, tutkudur, yaşam biçimidir. Elbet oyuncuların hayatlarını sürdürebilmesi adına para kazanmaları da önemlidir. Tiyatro’da para her zaman ikinci plandadır. Para hırsı olan insanlar tiyatroda başarılı olamayabilir. Çünkü tiyatro televizyon ekranlarına göre daha çok gönüllülük esasına göre icra edilen bir sanattır. Tiyatro’nun değerini bilen bilir. Tiyatro, bütün sanat dalları arasında insanı hem geliştiren, kültürüne kültür katan bunun yanında da insanı en çok eğlendiren sanat dalıdır” diyerek, Tiyatro’nun sonsuza dek var olacağını söyledi.
 
Programın sonunda sahneye gelerek oyuncu Şahnaz Çakıralp’e teşekkür eden Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Çakıralp’e Aliağa'nın simgelerinden olan Kyme Antik kentine ait sikkelerin tuğrasıyla işli cam bir tabak hediye etti. Söyleşide sempatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu Çakıralp, söyleşi sonrası kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir hayranını kırmadı.
 
 
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78