• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Tiyatro Benim Yaşama Sebebim...

Tiyatro Benim Yaşama Sebebim...
Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı kültür sanat etkinliklerine Türk tiyatrosu ve sinemasının usta ismi Bülent Kayabaş konuk oldu.
HOŞGELDİN MELEK  HEM GÜLDÜRDÜ HEM DUYGULANDIRDI 
 
Aliağa Belediyesi, Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Hoşgeldin Melek’ adlı tiyatro oyununu Aliağalı tiyatro severlerle buluşturdu. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyun izleyenlerin beğenisini topladı.
 
DUYGULU ANLAR YAŞATTI
Türk Tiyatrosu ve sinemasının usta ismi Bülent Kayabaş ile birlikte Meriç Başaran ve Özdemir Çiftçioğlu’nun aynı sahneyi paylaştığı ‘Hoşgeldin Melek’ adlı iki perdelik, romantik komedi türündeki oyun, izleyenleri hem güldürdü hem de duygulu anlar yaşattı.
 
AŞKIN YAŞI YOKTUR
Duayen oyuncu Ali Poyrazoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği oyunda; ‘İstanbul Oyuncuları Tiyatrosu’nun usta oyuncuları huzurevinde yaşayan ve aynı kadına âşık olan iki arkadaşın hikâyesini sahneye taşıdı. ‘Aşkın yaşı yoktur’ sözünü en güzel örnekleriyle doğrulayan oyunda; yalnızlık, dostluk, aşk ve rekabet üzerine göndermeler yapıldı.
 
Oyunun sona ermesiyle birlikte Açıkhava tiyatrosunu dolduran vatandaşlar oyuncuları ayakta alkışladı. Gecenin sonunda sahneye gelen Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, oyunculara Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti. Oyunculara Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar adına teşekkür eden Kayhan, “Türk tiyatrosunun duayen oyuncularını Aliağa’da görmek bizleri çok mutlu etti” dedi. 
 
Oyun sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bülent Kayabaş, “Aliağa’da 30 gün boyunca bir birinden değerli 28 tane tiyatronun sahne almasının tiyatro adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Volkan Severcan’dan Aliağa’nın kültür sanat alanındaki projeleri hakkında bilgiler aldım. Öyle görünüyor ki Aliağa önümüzdeki senelerde kültür sanat alanında çok daha iyi yerlere gelecek, adından sıkça söz ettirecek “diyerek kendilerini Aliağalı tiyatro severler ile buluşturan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür etti.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78