• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İzmir 17 °C

Aliağa'da Yatak Odası Diyalogları...

Aliağa'da  Yatak Odası Diyalogları...
Aliağa Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği ‘Yatak Odası Diyalogları’ adlı komedi oyunu Aliağalı tiyatro severlere kahkaha dolu unutulmaz bir gece yaşattı.
‘YATAK ODASI DİYALOGLARI’DAN KAHKAHA DOLU BİR GECE
 
Aliağa Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği  ‘Yatak Odası Diyalogları’ adlı komedi oyunu Aliağalı tiyatro severlere kahkaha dolu unutulmaz bir gece yaşattı. 
 
Yönetmenliğini Galip Erdal’ın yaptığı  ‘Yatak Odası Diyalogları’ adlı komedi oyununun başrollerini sinema ve tiyatro dünyasının ünlü simalarından Levent Ülgen ve Goncagül Sunar paylaştı. 
 
Seksenler ve Çocuklar Duymasın gibi TV dizileriyle tanınan ünlü Senarist ve Yapımcı Birol Güven’in senaryosunu yazdığı, ‘Yatak Odası Diyalogları’  Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda kapalı gişe oynadı.   
 
Seyirciye sahneden ayna tutan oyun esnasında ünlü filozofların oyunun hemen her bölümünü destekleyen özlü sözleri sahne arkasına kurulan barkovizyona yansıtıldı. Evli çiftlerin monotonlaşmış özel hayatlarını mizahi bir üslupla irdeleyen ve aynı zamanda güldürürken düşündüren oyun, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tek tek tebrik eden Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, oyunculara Kyme Antik kentine ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.
 
ÜLGEN: AVRUPA’DAKİ TİYATRO FESTİVALLERİNDE BU KADAR OYUN GÖREMEZSİNİZ
Sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Aliağa Belediyesine teşekkür eden ünlü oyuncu Levent Ülgen, “ Öncelikle bizleri Aliağalı tiyatro severlerle buluşturan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür ediyorum. Bu gece Aliağa’da çok eğlenceli bir oyun sahneledik. Seyirci iyi olduğu zaman biz de daha fazla eğleniyoruz. Bugün de çok güzel bir seyirci vardı. Bütün espriler yerini buldu. Ayrıca belli ki Aliağa’da bir tiyatro kültürü doğuyor. Bu kültürün daha fazla ilerlemesini ve gelişmesini bekliyoruz. Aliağa’da 30 günde 28 oyun ile mükemmel bir tiyatro festivali gerçekleştirilmesi biz sanatçılar adına mutluluk verici bir durum.
 
Avrupa’daki tiyatro festivallerinde dahi bu kadar oyun göremezsiniz. Uluslararası festivallerde bile zor rastlanır bir şey. Aliağa halkı, Serkan Acar gibi kültüre, sanata değer veren bir belediye başkanları olduğu için gerçekten çok şanslı. Tüm sanatseverlere sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78