• BIST 9541.61
  • Altın 2474.817
  • Dolar 32.4834
  • Euro 34.5732
  • İzmir 24 °C

Aliağa Tansu Kaya'yı bağrına bastı

Aliağa Tansu Kaya'yı bağrına bastı
Aliağa'nın efsane belediye başkanı Tansu Kaya, Milletvekili adayı gösterildiği İzmir 2. Bölgede ki seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor./
ALİAĞA TANSU KAYA’YI BAĞRINA BASTI
 
Aliağa'nın efsane belediye başkanı Tansu Kaya,  Milletvekili adayı gösterildiği İzmir 2. Bölgede ki seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.
 
7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi belde, köy ve ilçe gezilerine devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tansu Kaya’nın önceki günkü durağı İzmir’in Aliağa ilçesi  oldu.
 
2004-2009 Yıllarında ki Aliağa Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler ve kalıcı eserlerle halen adından söz ettiren Tansu Kaya’nın milletvekili adayı gösterilmesi Aliağalıları AK Parti’de birleştirdi.
 
Seçim çalışmaları kapsamında Aliağa’nın mahallerine yaptığı ziyaretlerde halkın büyük sevgi ve ilgisi ile karşılaşan Tansu Kaya,  gittiği her yerde Aliağalı vatandaşlardan tam destek görüyor.
 
Memleketi Aliağa’da gördüğü ilgi karşısında zaman zaman göz yaşlarına hakim olamayan Tansu Kaya, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi:  “7 Haziran seçimlerinin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin kaderini, gidişatını belirleyici bir öneme sahip olan bu seçimler,  iç ve dış mihrakların yıllardır ülkemize  vurduğu prangalardan kurtulup şahlanmasına  vesile olacaktır.Bugünde seçim çalışmalarımız kapsamında Aliağa'da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi çok güzel. Onların bizlere seçimlerde tekrar vereceği yetki ile sivil, özgürlükçü, katılımcı yeni anayasa ile Türkiye hedefleri doğrultusunda şahlanarak koşacaktır. 7'den 70'e herkesi kucaklayacak, bu toprakların her ferdinin demokrasi, barış, adalet anlayışına karşılık verecektir. Çalışmalarımızda da vatandaşlarımıza bu konuları anlatıyoruz"
 
Tansu Kaya’yı  bağrına basan  Aliağalı vatandaşlar ise, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Aliağa’da yaptığı başarılı belediye başkanlığı  Tansu Kaya’nın  en büyük referansıdır.7 Haziran seçimlerinde de  evladımıza sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur”  diyerek, Kaya’nın  seçimlerde TBMM’ye gitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78