• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Tansu Kaya Ödemişte

Tansu Kaya Ödemişte
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA/ https://www.facebook.com/TansuBaskan?fref=ts / AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, ekonomide esnafın büyük bir rolü olduğunu ifade ederek, “Geleneksel toptan ve perakende sektörünün rekabet gücünü artır

KEREM ALİ SÜREKLİ

“ESNAFIMIZIN TEKNOLOJİYLE BULUŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA/ https://www.facebook.com/TansuBaskan?fref=ts / AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, ekonomide esnafın büyük bir rolü olduğunu ifade ederek, “Geleneksel toptan ve perakende sektörünün rekabet gücünü artırıcı tedarik ve satış faaliyetlerini geliştirecek, bu kesimde modern işletme teknikleri, yeni hizmet modelleri ve teknoloji kullanımını destekleyeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Sürekli, geç saatlerde olmasına rağmen Ödemiş Kaymakçı da coşkuyla karşılandı. Sürekli “ Bugünkü coşkunuz bizlere daha da güç verdi. Çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Amacımız refah içerisinde, kardeşçe yaşamaktır” dedi.

Sürekli şöyle konuştu:

 “Çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Artık son zamanlara yaklaşıldı. Amacımız sadece seçim süresince sizlere ziyarette bulunmak değil; sorunlarınıza çözüm bulmak, dertlerinize ortak olmaktır. İstiyoruz ki, İzmir’in yüzü gülsün. Refah içerisinde, kardeşçe yaşayalım. Bugün burada sizlerin sevgisiyle karşılanmak bizleri onurlandırdı. Kiminiz okulundan, kiminiz işinden, kiminiz de evinden geliyor. Yorgun olduğunuz bir güne rağmen bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz”

Seçim çalışmalarına sabahın erken saatlerinde güne başlayan Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya ile birlikte,  Ödemiş Perşembe pazarında esnaf ile bir araya geldi. Tek tek esnafla görüşen milletvekili adayı, pazar yerindeki eksiklikleri not alarak konuyla ilgili hemen ilgileneceklerini belirtti. Her fırsatta işyerleri ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Sürekli " Esnaflarımız bizler için çok değerli. Yer ve istihdam konusunda sizlere daha iyi çözümler sunmak için gereken ne varsa yapacağız. Bizlere her daim ulaşabilirsiniz. Bizler sizler için, milletimiz için varız. Davamızı sonuna kadar koruyacak, ülkemiz ve halkımız için var olmaya devam edeceğiz. Perakende ticaretin düzenlenmesine ilişkin kanun ile ilgili ikincil düzenlemeleri tamamlayacağız.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78