• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İzmir 25 °C

Seyhanlı ailesi dağılıyor mu?

Seyhanlı ailesi dağılıyor mu?
Yayınlanmaya başladığından beri büyük bir beğeni ve heyecanla izlenen Bedel dizisi, gerek oyunculuk başarışlarıyla, gerekse konusuyla kendinden çok bahsettiriyor / Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili H
SEYHANLI AİLESİ DAĞILIYOR MU?
 
Yayınlanmaya başladığından beri büyük bir beğeni ve heyecanla izlenen Bedel dizisi, gerek oyunculuk başarışlarıyla, gerekse konusuyla kendinden çok bahsettiriyor. Aile ilişkileri ve aşkı çok güzel anlatan dizi her hafta ayrı bir entrikaya sahne oluyor. Sedef Avcı ( Begüm ) ile gerçek aşkı Berk Erçer ( Ali)  yıllar sonra birbirlerine kavuşacaklarken bu seferde Berk Erçer ( Ali)’in Batum’daki kızı Ela ortaya çıkıyor. Berk Erçer ( Ali) , Ela’yı Sedef Avcı’ya( Begüm) nasıl anlatacağını düşünürken , Sedef Avcı ( Begüm ), Ela’ya çoktan sahip çıkıyor bile.
 
Diğer yandan Sedef Avcı ( Begüm) ile istemeden boşanan Necip Memili  ( Vedat) , aile baskısıyla Gonca Sarıyıldız (Nazan) ile nişanlanıyor. Gonca Sarıyıldız ( Nazan) muradına ererken, Necip Memili’nin ( Vedat) aklı hala Sedef Avcı ( Begüm)’da.
 
Rozet Hubeş ( Naciye ) ise  dağılmaya mahkum olan ailesini toparlamaya çalışıyor. Dilara Öztunç( Gönül)’dan yardım istiyor.
 
 “Bedel” dizisi , heyecan dolu 14. Bölümü ile 30 Nisan Perşembe günü saat 22:30de atv ekranlarında…
Yapım                       :NTC MEDYA
Yapımcı                    :MEHMET YİĞİT ALP
Yönetmen                :ŞENOL SÖNMEZ
Senaryo                    :ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK, LEYLA KARALOĞLU, SEVAL BOZKURT
 
 
Oyuncular                 : SEDEF AVCI (Begüm), NECİP  MEMİLİ (Vedat),  BERK ERÇER (Ali), GONCA SARIYILDIZ (Nazan), OSMAN ALKAŞ (Sami), ROZET HUBEŞ (Naciye), DEVRİM SALTOĞLU (Ferhat), DİLARA ÖZTUNÇ (Gönül),  KEREM KUPACI (Taner), AYSAN SÜMERCAN (Gülderen), DAMLA ÖZEN (Semiha), ASU MARALMAN (Fazilet), DENİZ ALAN (İrem), SELMA KUTLUĞ (Sıdıka), KORAY GEDİK (Nuri),EFE ERKEKLİ (Kaan)
 
 Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78