• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 25 °C

Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesi

Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesi
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Bakırçay Havzası’daki tarımın dünü ve bugünü 1.Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesinde masaya yatırılacak.
1.BAKIRÇAY TARIM VE HAYVANCILIK ZİRVESİ SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETECEK
 
Bakırçay Havzası’daki tarımın dünü ve bugünü 1.Bakırçay Tarım ve Hayvancılık Zirvesinde masaya yatırılacak. Bergama merkezli yayın yapan bölgesel bir gazetenin öncülüğünde düzenlenecek olan zirvede; Bakırçay havzası dahilinde bulunan Ziraat Odası başkanları bölgenin tarım ve hayvancılık konusundaki sorunları ve çözüm önerilerini tartışacak. Zirvede, ülke tarımı ve hayvancılığı konusunda ‘Neredeyiz, nereye gidebiliriz, hangi yöntemlerle bölgesel bir kalkınma ve başarı elde edebiliriz’ soruları da yanıt bulacak.
 
24 Nisan Cuma günü yapılacak olan zirve Bergama Ziraat Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.  Bu yıl birincisi yapılacak olan zirveye,  S.S. İzmir Köy-Koop Birliği Başkanı Muhittin Akbulut, S.S. İzmir Köy-Koop Birlik danışmanı Prof.Dr. Mustafa Kaymakçı, İzmir Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciliği Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Özer Türer ve İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Fuat Ziya Sarıçoban konuşmacı olarak katılacak.
 
Moderatörlüğünü gazeteci Rıdvan Karapehlivan’ın yapacağı zirvede, Bakırçay havzasının tarım ve hayvancılık kapsamında potansiyelinin ortaya konulması, ülke ekonomisine katkısı; ziraat odaları, çiftçiler arasında işbirliğinin arttırılması, bölgesel kapsamda sinerji oluşturulması hedefleniyor.   Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78