• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İzmir 22 °C

Abim Geldi Aliağa'ya Yeniden Geliyor

Abim Geldi  Aliağa'ya Yeniden Geliyor
Aliağa Belediyesi, bir birinden ünlü tiyatrocuların sahne aldığı, “Abim Geldi“ tiyatro oyununu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Aliağalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.
‘ABİM GELDİ’ YENİDEN ALİAĞA’DA
 
Aliağa Belediyesi, bir birinden ünlü tiyatrocuların sahne aldığı, “Abim Geldi“  tiyatro oyununu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Aliağalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.
 
DÜNYA PRÖMİYERİ ALİAĞA’DA YAPILAN OYUN
Yönetmenliğini Bora Severcan’nın yaptığı ve kadrosunda Bekir Aksoy, Melda Gür, Volkan Severcan, Pelin Akil, Yeliz Şar, Seyhan Şaşko gibi sevilen ünlü oyuncular yer aldığı ‘Abim Geldi’ adlı oyunun Dünya prömiyeri daha önce Aliağa’da gerçekleştirilmişti. Aliağa’da üç gün boyunca sahnelen tiyatro severler tarafından yoğun ilgi gören Abim Geldi adlı oyun, izleyenlerinden büyük beğeni toplamıştı.
 
İKİ SAATLİK KAHKAHA TERAPİSİ
Prömiyeri Aliağa’da gerçekleştirildikten sonra Türkiye’nin muhtelif şehirlerinde sahnelenen oyun, Aliağalılardan gelen yoğun talep üzerine bir kez daha Aliağa’da sahneye konulacak. Tiyatro yorumcuları tarafından ’ 2 saatlik kahkaha terapisi’ olarak nitelendirilen tek perdelik oyun, 27 Mart Cuma günü saat 20:00’de Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak. Oyunu izlemek isteyen tiyatro severler biletlerini Aliağa Sanat Evi’nden ücretsiz olarak temin edebilirler.
 
OYUNUN KONUSU
Bir komedi yapımı olan oyunun senaryosu şöyle gelişiyor: 1970'lerde İstanbul'un Cihangir semtinde yaşayan Tansu isimli yakışıklı bir adam, birbirinden güzel üç hostes, aksi bir hizmetçi ve mülayim bir öğretmendir. Tansu kurduğu muhteşem sistem sayesinde üç sevgilisini de rahatça idare edebilmektedir. Ancak… Her şey Abisi gelene kadar.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78