• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İzmir 21 °C

Aliağa'da 14 Şubat'a özel nikah

Aliağa'da 14 Şubat'a özel nikah
Aliağa, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı bir nikâh törenine sahne oldu. Aliağa’nın sevilen simalarından Alparslan Cerrahoglu, nişanlısı Serap Çağlayan için sürpriz bir nikah töreni hazırladı.
ALİAĞA’DA 14 ŞUBAT’A ÖZEL NİKAH 
 
Aliağa, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı bir nikâh törenine sahne oldu. Aliağa’nın sevilen simalarından Alparslan Cerrahoglu, nişanlısı Serap Çağlayan için sürpriz bir nikah töreni hazırladı.
 
Nikâhını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gerçekleştirmek, nişanlısına sürpriz yapmak için habersiz bir şekilde nikâh törenini düzenleyen Cerrahoğlu, yakınlarıyla planladığı nikâh törenini Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.
 
Önceden tüm yakınlarını, Nikah memurunu ve şahitlerini Salon’da hazır bulunduran Cerrahoğlu, Nikah için tüm hazırlıkları tamamladıktan sonra hemen hareke geçti. Planına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı da dahil eden Cerrahoğlu, Aliağa Belediyesi çalışanlarından olan Serap Çağlayan’ı Başkan Serkan Acar aracılığı ile Belediye Binasına çağırttı.
Başkan Acar, Serap Çağlayan’ı telefon ile aradı ve “Olağan üstü Meclis toplantısı var. Acilen belediye binasına gelmeniz gerekiyor” diyerek, Serap Çağlayan’ı belediyeye çağırdı.
 
Her şeyden habersiz bir şekilde apar topar Belediye binasına gelen Serap Çağlayan, salondan içeri girdiği anda karşılaştığı sürpriz karşısında adeta şaşkına döndü.
Salonda; Hakan Altun’un ‘Benimle Evlenir misin’ şarkısı ve davetlilerin alkışları eşliğinde Serap Çağlayan’ı karşılayan Cerrahoğlu, “Benimle evlenir misin hayatımın kadını” diyerek, Serap Çağlayan’ı nikâh masasına davet etti.
 
BİR ÖMÜR MUTLULUĞA ‘EVET’
Yaşadığı sürprizin şokunu atlatmadan kendisini nikâh masasında bulan Serap Çağlayan, hayatını birleştireceği nikah töreninin unutulmaz olmasını isteyen Alparslan Cerrahoglu ile ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ dedi.
 
Alparslan Cerrahoglu ile Serap Çağlayan’ın nikâhını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar kıydı. Mutlu çiftin nikah şahitliklerini ise; Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmedali Özkurt ile Adem Yılmaz yaptı. Nikahı kıydıktan sonra mutlu çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Serkan Acar, nikah cüzdanını ise Serap Çağlayan’a teslim etti.Serap Çağlayan, nikah sırasında davetlilerin ‘ayağını bas’ çağrısına; “Ben ona kıyamam ki” yanıtını verdi.
 
Nikâh sonrası mutluluğunu dile getiren Serap Çağlayan, “Nikâh başvurumuzu dün yaptık fakat nikah kıymayı Mart ayının ikinci haftasında düşünüyorduk. Bugün yapılan sürprize çok şaşırdım, çok mutlu oldum. Hiç unutamayacağımız bir nikâh töreni oldu. İnşallah ömür boyu mutluluklarla dolu bir evliliğimiz olur” dedi.
 
Sürpriz nikahın mimarı Alparslan Cerrahoglu da, “Sevgililer gününü anlamlandırmak ve daha güzel bir yere taşımak adına böyle bir sürpriz yapmak istedim. Arkadaşlarımızın da desteği ile böyle bir program hazırladık. Bir ömür boyu sevgililer gününü kutlayalım, temennimiz budur” diyerek, eşine daha nice güzel sürprizler yapacağını söyledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78