• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İzmir 19 °C

Aliağa Tolga Sezer'i İSTİYOR

Aliağa Tolga Sezer'i İSTİYOR
Aliağa’nın sevilen iş adamlarından Tolga Sezer’in adı, 7 Haziran Pazar günü yapılması beklenen 2015 genel seçimlerinde milletvekili adaylığı için geçiyor.Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa
ALİAĞA TOLGA SEZER'İ İSTİYOR
 
Şahner Eser / Aliağa 
Aliağa’nın sevilen iş adamlarından Tolga Sezer’in adı, 7 Haziran Pazar günü yapılması beklenen 2015 genel seçimlerinde milletvekili adaylığı için geçiyor.
 
Geçtiğimiz günlerde bölgesel basında da ismi milletvekili aday adaylığı için geçen Tolga Sezer, adaylık noktasında her hangi bir açıklama yapmazken, şu sıralar kamuoyunda nabız yokladığı konuşuluyor.
 
ALİAĞA'DA BİR İLK TOLGA SEZER'E TEKLİF YAĞIYOR 
Birden fazla  siyasi Parti’den adaylık teklifi aldığı öğrenilen Tolga Sezer’in tekliflere sıcak baktığı, ancak parti seçimi konusunda Aliağalıların önerileri doğrultusunda hareket edeceği öne sürüldü.
 
CHP'DEN ASLA... 
2014 Yerel seçimlerinde CHP’den Aliağa Belediye Başkanlığına aday adayı olan, ancak parti içi demokrasi olmadığı gerekçesiyle MHP adayı Serkan Acar lehine çekilen Tolga Sezer’in CHP’den aday olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.
 
PLATON'DAN GÖNDERME 
Yakın çevresinden mutlaka aday olması yönünde ısrar gördüğü bilinen Tolga Sezer’in,  Platon’un veciz sözü olan “Siyasetle, ilgilenmemenin cezası, sizden daha aptal olanlar tarafından yönetilmektir” sözünü sosyal medya üzerinde ki sayfasından paylaşması aday olacağı yönünde ki iddiaları destekliyor. 
 
ALİAĞALILAR TOLGA SEZER'İ UNUTMADI 
Aliağa’nın yanı sıra  Bergama, Menemen, Foça  ve Dikili ilçelerinde ki siyasi ve iş dünyasında   tanınan ve sevilen aynı zamanda EGİAD üyesi  olan Tolga Sezer’in aday olması halinde aday olduğu Parti’ye İzmir’in 2. Bölgesinde büyük güç katacağını dile getiren Aliağalı vatandaşlar; “İçimizden biri olan Tolga Sezer  kardeşimizin aday olmasını cani yürekten arzu ediyoruz. Aday olması halinde kendisinin destekçisi, hatta neferi olmaya hazırız. Tolga Sezer  sadece Aliağa’nın değil bölgemizin sorunlarını yakinen bilen bir isimdir.Tolga Sezer, şahsına münhasır mütevazi kişiliği ile  halkı temsil noktası olan milletvekilliğini sonuna kadar  hak ediyor. Tolga Sezer gibi bir değeri 2014 yerel seçimlerinde Aliağa'nın ikbali adına  kullanamadık. Bu anlamda önümüzde ki genel seçimleri önemsiyoruz ve Tolga Sezer'in  bölgemiz adına mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun içindir ki; Tolga Sezer kardeşimiz  tercihini hangi parti'den yaparsa yapsın bizi temsil noktasında kendisine olan güvenimiz tamdır”diyerek, Tolga Sezer’in arkasında olduklarını söylediler. 
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78