• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • İzmir 17 °C

Turan Çetinaslan Yeniden Başkan...

Turan Çetinaslan Yeniden Başkan...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Turan Çetinaslan, 2.kez MHP Foça İlçe Başkanı oldu.
MHP FOÇA’DA TURAN ÇETİNASLAN YENİDEN BAŞKAN 
 
Şahner Eser 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Turan Çetinaslan, 2.kez MHP Foça İlçe Başkanı oldu. Tek listenin çıktığı kongrede delegelerin tamamının oyunu alan Turan Çetinaslan, atama ile geldiği göreve bu kez delegelerin oyu ile seçildi. 
 
Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP İzmir  İl yönetim kurulu üyeleri, komşu ilçelerin ilçe başkanları, partililer ve delegeler  hazır bulundu. 
 
Kongreye; AK Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer ve  İşçi Partisi Foça İlçe Başkanı Nurhan Akova da  konuk olarak katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede divan başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu seçildi. İlgi ve katılımın yoğun olduğu kongrede faaliyet ve denetim raporları okunarak kabul edildi.
 
Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kongreye göndermiş olduğu mesaj okunduktan sonra  söz alan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "AK Parti'ye ve CHP'ye oy veren seçmenlere;'Kendi partinize oy vermezseniz hangi partiye oy verirsiniz?' diye sorulduğunda herkesin yanıtı MHP oluyor. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi seçmene sorulduğunda herkesin 2. partisi konumunda. Ancak seçmenin  2. partisi konumunda olduğunuzda seçimlerden de 2. parti olarak çıkıyorsunuz.Örneğin son yerel seçimlerde Foça'da bu yaşandı.Bu nedenle de daha çok çalışmalıyız ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni 2. partisi olarak gören seçmenlerin gönlüne girmeliyiz" dedi. 
 
Kongre sonucunda Turan Çetinaslan  Başkanlığında ki MHP Foça ilçe Teşkilatının yeni yönetimi su isimlerden oluştu. Savaş Kılıçkaya, Üstün Çağlan, Bahtiyar Dilsiz, Ahmet Bike, Tefik Doğan, Gökhan Dereci, Süleyman Şahin, Mehmet Sayılır, Sinan Zeybek, İsmail Seylan, Oğuz İnce, Necmettin Erdem, Ömer Sağıroğlu ve Ayhan Erdoğdu 
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, kongre çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada;  “Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’de de Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçeler düzeyinde kongre sürecimizi başlattık. Kongrelerimiz 18 Ocak tarihine kadar devam edecek. Akabinde il kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Kongre sürecimiz devam ederken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılması düşünülen genel seçim çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.2015 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Milletvekili adaylarını farklı ve sürpriz adaylar olarak göreceksiniz. Genç, dinamik kadrolarımız parti disiplini içinde kendi kadrolarımızdan tespit ettikleri ve dikkate aldıkları isimlerle seçimlere katılacağız” diyerek il ve ilçe kongrelerinde göreve gelen kadroların  2015 seçimlerinde MHP'yi iktidara taşıyacağını söyledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78