• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İzmir 16 °C

Trabzonspor'a Aslan Sürprizi...

Trabzonspor'a Aslan Sürprizi...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri

ALİAĞA’YA GELEN  KARADENİZ FIRTINASINA ASLAN SÜRPRİZİ 

Karadeniz fırtınası Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Club TIR’ı (mobil mağaza)  tarihte ilk defa İzmir’in Aliağa İlçesine geldi.

Trabzonspor mobil mağazasının Aliağa’ya gelişi Aliağa’da yaşayan Trabzonspor taraftarları nezdinde sevinçle karşılandı.

Ancak Demokrasi meydanında konaklayan TS Club TIR’ına akın eden taraftarlar burada Galatasaray sürprizi ile karşılaştı.Trabzonspor mobil mağazası ile Galatasaray Store TIR'ının Aliağa’da karşılaştığı bu  hoş tesadüf tebessüme sebep oldu.

Galatasaray Spor Kulübü'nün Store TIR'ı ile Trabzonspor’un TIR'ı gün boyunca yan yana satış yaptı.Hal böyle olunca Türk futbolunun 2 ezeli rakibi Galatasaray ile Trabzonspor’un yeşil sahalarda ki rekabeti Aliağa'nın demokrasi meydanına da yansımış oldu.

Bordo mavi ile sarı kırmızı renklerin buluştuğu Aliağa’da mobil mağazaların yan yana gelmesiyle birlikte taraftarların karşılıklı dostluk mesajları vermesi takdir topladı.

“Trabzonspor’da Galatasaray’da bu ülkenin takımıdır” diyerek, dostluk mesajları veren Aliağa Trabzonsporlular Derneği Başkanı Turgut Sarıcaoğlu, şunları söyledi: “Bugün burada karşılaştığımız Galatasaray sürprizi düşünülenin aksine bizleri sevindirdi. Zira gerek sahalarda, gerek tribünlerde  gerekse bugün burada yaşanan canlı örneğinde olduğu gibi futbolun  insan yaşamında sirayet ettiği her alanda  centilmenlik şiarından ayrılmamalıyız. Gönül verdiğimiz takımlarımızı sporun mücadeleci ruhuna çok fazla kapılmadan ve  dostluk çizgisinden ayrılmadan tatlı bir rekabet içinde desteklemeliyiz”

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78