• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 19 °C

Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi...

Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi  Merkezi...
Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi, açtığı kurslarla meslek edindirmeye devam ediyor. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
ALİAĞA TÜPRAŞ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MESLEK KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR
 
Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi, açtığı kurslarla meslek edindirmeye devam ediyor. ‘Herkes için, her yerde, her zaman, hayat boyu öğrenme’ sloganıyla faaliyet gösteren Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde açılan kurslara ilgi her geçen artıyor. 
 
KURSİYER SAYISINDA HEDEF 10 BİN
Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 2014-2015 eğitim döneminde 3 bin 500’ü aşkın kursiyer merkezde kursa başladı. Merkezde farklı branşlarda eğitim veren 130 usta öğretici, 17 de öğretmen görev yapıyor. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı program ile eğitimlerini sürdüren Tüpraş Halk Eğitim Merkezi kursiyer sayısını yeni eğitim dönemiyle 10 bine ulaştırmayı hedefliyor.
 
12 KİŞİNİN MÜRACATI GEREKİYOR
Kurslara katılabilmek için Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvurulması gerektiğini belirten yetkililer, talep edilen kursun açılabilmesi için en az 12 kişinin o kurs için müracaat etmesi gerektiğini belirtti. Halk Eğitimi Merkezi’nde mum yapımı konusunda usta öğretici olarak görev yapan Şebnem Baylan, “buraya gelen bayanlarımıza kazanç sağlamaları noktasında eğitim vermekteyiz” dedi.
 
BURADA HERKESE MESLEK VAR
Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde verilen el sanatları kursları, meslek kursları ve Sosyal ve Kültürel Kurslar ise şöyle:
 
EL SANATLARI KURSLARI: Çini-Ahşap, Ebru-Giyim-Mefruşat, KırkYama-Oyalar, Nakış, Deri-kumlama, Mum Yapımı-Takı, Gümüş Kazaz; 
MESLEK KURSLARI: Tehlikeli ve çok tehlikeli işler için iş güvenliği teorik kurslar, Bilgisayarlı Muhasebe, Hasta Kabul, Zeytin Budamacılığı, Hızlı Klavye, Kalorifer Ateşçiliği, Auto Cad, Yiyecek, İçecek ve Hijyen Eğitimi(Şef Garson Hijyen Eğitimi - Aşçı Hijyen Eğitimi,Unlu Mamuller- Otel işletmeciliği-Lokanta yönetici Hijyen Eğitimi)
 
SOSYAL VE KÜLTÜREL KURSLAR: Halk Oyunları Kursları-Tiyatro-Drama, bağlama, Gitar, Yabancı Diller (İngilizce, Almanca, Arapça), Okuma Yazma, Çocuk Bakım Odası Eğitimi, Diksiyon, Aile Eğitimi, Resim, 23 Yaş Üstü Zihin Engelli Eğitimi, Spor, Fotoğrafçılık, Satranç.
Merkezde yakın zamanda ise; hasır bilezik, emlak danışmanlığı, arıcılık, güzellik ve saç bakımı, Kuran-ı Kerim, İngilizce, Almanca ve Osmanlıca gibi eğitim kursları açılacak.   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri       
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78