• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İzmir 21 °C

Aşkın her şey olduğunu anlatan film

Aşkın her şey olduğunu anlatan film
Antalya da bir AVM’de gezdiği sırda yönetmenin kız arkadaşı tarafından keşfedilen Bergamalı Mert Ezgin, tesadüfen “HATIRLA beni Adlı kısa Filmin başrol oyuncusu oldu.
Mert Ezgin’in Başrol Oynadığı Film Aşkın Her Şey olduğunu anlatıyor.
 
Antalya da bir AVM’de gezdiği sırda yönetmenin kız arkadaşı tarafından keşfedilen Bergamalı Mert Ezgin, tesadüfen “HATIRLA beni Adlı kısa Filmin başrol oyuncusu oldu. 
 
Bergamalı gazeteci Mehmet Ezgin’in oğlu olan Mert Ezgin, bir yandan amatör Mankenlik işini yürütürken bir yandan da yeni film teklifleri beklemeye başladı. Başrol oynadığı kısa Film ise Almanya’da yarışmaya girecek.
 
29 Ekim 1992 Bergama’da doğan 24 yaşında ki Mert Ezgin,  2010 yılında Akdeniz üniversitesi işletme bölümünü kazanıp Antalya’ya yerleşti. Uzun boylu düzgün bir fiziğe sahip olmasıyla Antalya’daki bir AVM’de şansı yüzüne güldü. Antalya’da Edindiği çevresiyle ufak çaplı mankenlik meşeliğini yürütürken birden bire kısa metrajlı Aşkı anlatan filmin Başrol oyuncusu oldu.
 
Bu Film İçin Seçilmem  Tamamen Kısmet İşi
Bir gün Antalya’da bir AVM'de gezerken bir film yönetmenin kız arkadaşı onu görür ve şak diye önlerine geçerek kendini tanıtır. Mert şok bir vaziyet alır. Erkek arkadaşının yönetmen olduğunu ve Antalya’da film çekmek için bulunduklarını söyler ve telefonunu vererek çekecekleri filmde oynamasını teklif eder. Teklif sıcak bakmayan Mert Ezgin, birkaç gün düşündükten sonra teklife evet demekle bir şey kaybetmeyeceğini düşündü ve arayarak evet kabul ediyorum dedi. 3 ay sonra Almanya’dan 5 kişilik bir ekip gelmişti çekimlere ve çekimler başladı tam on beş gün devam etti. Mert Ezgi için oldukça eğlencelide geçmişti sinemada başrol oynamak. Güzel bir proje olduğunu düşünüyordu. Söz konusu film Almanya’da düzenlenecek olan kısa film festivaline katılmak üzere çekilmiş bir filmdi. Filmin montaj çalışmaları ise halen devam ediyor olması Mert’i bir hayli heyecanlandırıyor. Mert’in dışında yaklaşık 20 kişilik bir oyuncu ekibi rol almıştı filmde. Filmin ana teması ise aşkın her şeyden önemli olduğunu vurguluyordu. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78