• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İzmir 19 °C

Aliağa'da Cumhuriyet Coşkusu

Aliağa'da Cumhuriyet Coşkusu
Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümü kutlamaları Aliağa’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başladı.
CUMHURİYET’İN 91. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI ALİAĞA’DA ÇELENK KOYMA TÖRENİYLE BAŞLADI
 
Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümü kutlamaları Aliağa’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başladı. Cumhuriyet  Meydanı’ndaki törene Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkan Vekili Mehmed Ali Özkurt, Garnizon Komutanı Hava Albay Bora Meriç, Aliağa Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Gürler, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ogün Derse, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, kamu ve özel kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Protokol erkânın yerini almasının ardından Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Garnizon Komutanı Hava Yarbay Bora Meriç ve Aliağa Belediye Başkan Vekili Mehmed Ali Özkurt’un Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerini sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile sona erdi. 
 
ALİAĞA’DA CUMHURİYETİMİZİN 91. YIL COŞKUSU 
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yarın da tüm gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek. Kutlamalar kapsamında saat 09.40 – 09.55 arasında Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz makamında tebrikatları kabul edecek. 09.50’ de Cumhuriyet Meydanı’nda öğrenci gruplarının yerlerini almalarının ardından İlçe Kaymakamı beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkan Vekili törene katılanların bayramını kutlayacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Bayram Yılmaz günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını gerçekleştirecek. Ardından Cumhuriyet ve Atatürk konulu şiirlerin okunması, Folklor Gösterisi ve tören geçidi ile Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.
 
ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK “CUMHURİYET ORATORYOSU”
Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümü kutlamaları Aliağa Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek Hakan Aysev ile “Cumhuriyet Oratoryosu” ve İrem Derici Konseri ile gecede devam edecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek “Cumhuriyet Oratoryosu” ve konser saat 20.00’ da Enka Spor Salonunda başlayacak. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78